Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Belevágnátok vagy maradnátok a megszokott kapcsolatban.

Figyelt kérdés

1,5éve vagyunk házasok de már 12éve vagyunk együtt van egy gyerek is aki még kicsi.Nem vagyunk boldogok ő se én se már régóta nem működik a kapcsolatunk.Eltávolodtunk egymástól és szex sincs(nem az én hibámból)Összejöttem egy férfival akit már régóta ismerek még tiniszerelem volt a mienk.De ő neki is van családja és ő is egy rossz kapcsolatban van.Ő nem csak miattam akar kilépni a házasságából,de most gondolom kapóra jönnék és így könnyebb lenne neki,mint nekem is.Szerelmesek vagyunk egymásba vagyis talán együtt boldogok lehetnénk,úgy érezzük.Azt akarja,h költözzünk hozzá a gyerekkel és éljünk együtt.Igen ám,de mi nem otthon lakunk hanem külföldön és ha mi mennénk akkor én az apjától elvenném a gyerekét mert jó esetben is évente 3-4 láthatná pár napra.Ez nekem nagyon visszatartó erő mert nem akarom később megkapni tőle,h elvettem az apját és hogy neki mért nincs apukája.Viszont így a mi kapcsolatunkat sem tudom megjavítani mert másba vagyok szerelmes.Nem tudom,h ez az új kapcsolat jó-e lenne mert mindenki változik és még igazán nem ismerjük egymást.De így leélni egy életet sem tudok,h csak a gyerek miatt maradok itt és lehet,h x ídő múlva megyek.De a férjemet is sajnálom itt hagyni egyedül a nagyvilágba meg a gyereket is mert nagyon apás.

Mit csinálnátok a helyemben?Mi lenne a jó megoldás?

2011. jan. 14. 11:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom,nekem a gyerekem lenne az első,nem én.
2011. jan. 14. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Huh. Hát sokat gondolkoznék.

Itt sokan fognak csípőből válaszolni, de szerintem ez nem ennyire egyszerű.

Amit mindenképpen javaslok: szerezd be Judith Stills: Szállj le a döglött lóról! (The comfort trap or What if you're riding a dead horse?) című könyvét! Most kezdtem el olvasni, pont az ilyen jellegű eseteket taglalja, vagyis hogy milyen módon lehet eldönteni és véghezvinni, amit szeretnél. Hátha segít megoldást találni, érdekes önismereti gyakorlatok vannak benne, biztosan megkönnyítené a döntést.

2011. jan. 14. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Ha már régóta nem működik, mi a francért mentél hozzá?

De azt nagyon jól látod, hogy a gyerektől vennéd el az apját.

Ha az új pasi tényleg annyira szeret, meg a gyereket is akarja, akkor éljen veled Magyarországon.

2011. jan. 14. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

*még igazán nem ismerjük egymást

Még egy kérdés. Ha nem ismeritek egymás, akkor KIBE vagy szerelmes? Abba a fantomba, akit beleképzelsz az új pasidba? De ugye azt tudod, hogy a fantom nem azonos az emberrel, csak a képzeleted szülötte? Kivetíted rá az ideálodat. Aztán meg majd rájössz, hogy tévedtél... Akkor hova ráncigálod a gyereket?

2011. jan. 14. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Miért divat mostanában,hogy az anyáknak a saját boldogságuk fontosabb,mint a gyerek érdeke?

A helyes megoldás rendbehozni a házasságotokat! Ennyi együtt töltött év után már nincs lángoló szerelem. Őszinte beszélgetés egymással,önkritika,esetleg szakember segítségét igénybevenni. Mindkét fél hibás,ha egy házasság ellaposodik.

A tiniszerelem illúzíó! Miért hiszed,hogy az tökéletes lesz?

Eleinte talán igen,amíg újdonság,de néhány év múlva már nem!

A gyerekedre gondolj elsősorban,ne az új szerelemre.

2011. jan. 14. 11:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért írtam,h nem igazán ismerjük egymást mert hiába voltunk együtt 10xéve mindenki változik.Azért mentem hozzá mert szerettem, most már másképp érzek és Ő is megmondta ha nem lenne gyerek már rég nem lennénk együtt.
2011. jan. 14. 12:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom,h tökéletes lesz de ez most nem az és már régóta nem az.De maradjak úgy itt hogy tudja mi van?Akkor ezek után,h javulna is valami közöttünk?
2011. jan. 14. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát.... az írtad hogy még nem nagyon ismered, és a gyerek is fontos.

Költözzön oda abba az országba az a fickó, és válj el a férjedtől, mindenkinek jó.

2011. jan. 14. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ez jutott eszembe.Miért egyértelmű,hogy neked kell csomagolni és költözni.Miért nem ő költözik hozzátok vagyis külföldre?
2011. jan. 14. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:
25%
Koccolj le de gyorsan! Legyen már fontos a saját boldogságod!
2011. jan. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!