Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 20 év körüliek! Jól kijöttök...

20 év körüliek! Jól kijöttök az anyósotokkal?

Figyelt kérdés

Ti jól kijöttök? Mi az amin esetleg változtatni kellene?

Nemet írj.

2013. ápr. 11. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22N
2013. ápr. 11. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi először kb 800 km távolságban laktunk.

Anyóssal príma volt a viszonyunk, mondjuk még most is :D

Apóssal semmilyen

Most, hogy náluk lakunk átmenetileg, az apósomat lassan megütném! Az Anyósom még mindig tündéri teremtmény.

De ez az Após.... hát ez vmi borzalmas. A Páromnak el is mondom mindig, hogy min húztam fel magamat, de nem tud nagyon mit csinálni. Már várom, hogy jó messzire eltűnjünk.

22/L

2013. ápr. 11. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy rossz fej, csak semmiben sem értünk egyet, mindig más véleményen vagyunk, nagyjából mindenről. :) Ez nem baj, amíg nem akar beleszólni az életünkbe. Megmondja a véleményét, meghallgatjuk, aztán annyi. Nagy általánosságban úgysem úgy cselekszünk. Szerencsére a páromnak két tesója van, úgyhogy nem mindig nekünk magyaráz. :) Felszabadult persze nem vagyok mellette, hiszen eléggé kritikus mindenben. Ezen jó lenne, ha változtatna, de már úgysem fog. Az én anyukám se jobb, csak én könnyebben leállítom, ha nem tetszik valami, mint a párom az övét. Most, hogy nemsokára érkezik a bébi, anyós és anyum is próbálnak tanácsokat osztogatni. Kicsit így nehezedett a helyzet, de nem hagyjuk, hogy túlságosan bármibe is beleszóljanak. Ez a mi életünk.

21N

2013. ápr. 11. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsa kapcsolatunk van. 55 éves az anyuka és 23 vagyok. Amikor először találkoztunk akkor kedves aranyos, gondoskodó nőnek láttam ami a mai napig sem változott, viszont egy rossz szokása van. Szerintem ő azt hiszi, hogy én nem főzök a fiára, nem gondoskodok róla, pedig ez nem így van, a fia még hízott is :D. Amikor havi 2-3 alkalommal meglátogatjuk őket akkor annyi étellel pakolnak fel, hogy azzal 2 hétig is ellennénk. Mondjátok azt,hogy hálátlan vagyok, de hiába mondjuk hogy nem kérünk semmit, maradjon meg nekik, akkor is elteszi, semmibe veszi a döntésünket és ez nem csak az élelmiszernél volt. Amikor meg én vittem valamit amit én csináltam, ahhoz meg hozzá se nyúltak. Meg mostanában nem is igazán beszél velem amikor ott vagyunk. Elhiszem hogy a legjobbat akarja a fiának, de azért van egy határ szerintem. Ettől függetlenül szeretem, de az exem édesanyjával jobb és lazább volt a kapcsolatunk, vele órákat beszélgettünk és hihetetlen volt hogy minden problémámat meg tudtam osztani vele, imádtam őt. Őt ideálisnak tartottam volna anyósnak. A jelenlegivel sincs gond, de vele nem igazán érzem a kapcsolatunkat felhőtlennek, nem tudom miért, lehet én képzelem be.
2013. ápr. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!