20 év körüliek! Jól kijöttök az anyósotokkal?
Ti jól kijöttök? Mi az amin esetleg változtatni kellene?
Nemet írj.
Mi először kb 800 km távolságban laktunk.
Anyóssal príma volt a viszonyunk, mondjuk még most is :D
Apóssal semmilyen
Most, hogy náluk lakunk átmenetileg, az apósomat lassan megütném! Az Anyósom még mindig tündéri teremtmény.
De ez az Após.... hát ez vmi borzalmas. A Páromnak el is mondom mindig, hogy min húztam fel magamat, de nem tud nagyon mit csinálni. Már várom, hogy jó messzire eltűnjünk.
22/L
Nem mondom, hogy rossz fej, csak semmiben sem értünk egyet, mindig más véleményen vagyunk, nagyjából mindenről. :) Ez nem baj, amíg nem akar beleszólni az életünkbe. Megmondja a véleményét, meghallgatjuk, aztán annyi. Nagy általánosságban úgysem úgy cselekszünk. Szerencsére a páromnak két tesója van, úgyhogy nem mindig nekünk magyaráz. :) Felszabadult persze nem vagyok mellette, hiszen eléggé kritikus mindenben. Ezen jó lenne, ha változtatna, de már úgysem fog. Az én anyukám se jobb, csak én könnyebben leállítom, ha nem tetszik valami, mint a párom az övét. Most, hogy nemsokára érkezik a bébi, anyós és anyum is próbálnak tanácsokat osztogatni. Kicsit így nehezedett a helyzet, de nem hagyjuk, hogy túlságosan bármibe is beleszóljanak. Ez a mi életünk.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!