Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy nem baj, ha a szülei nem szeretik ugyanúgy a mi gyerekünket, mint a másik unokájukat?
Nagyon zavarja. A mi lányunk 2 éves, sógornőméké 3. Abszolút ő anyósom kedvence, nehéz lenne nem észrevenni. Engem különösebben nem zavar. Nálunk is így volt, az apai nagymamám sokkal jobban szerette a lánya gyerekeit, mint minket. Nem okozott semmiféle törést az életembe, a lányunkéba sem fog. Persze megértem valahol, hogy zavarja, lehet engem is bántana, ha anyukám az enyémet nem szeretné úgy mint a másik két unokáját.
De ha így érez anyósom nem tud mit tenni.
Nagyon jó,hogy így fogod fel,hogy nem bánt.
Nekem mindig fájt, hogy anyósom a két lányát nagy becsbe tartotta.A fia csak akkor kellett, ha segíteni kellett valamit. Ugyanígy, a mi két gyerekünk se volt kedvenc sose.Bezzeg a sógornőmék gyerekei!!!Na, hagyjuk!
Már nagyok a gyerekek,és sose volt ezek miatt igazán szoros a kapcsolat...
A férjemet annyira nem zavarta ez az egész,mint engem...:(
Köszönöm 9-es válaszoló, hogy így írtál, és azt is, hogy elismerted, hogy Te is ilyen meny voltál. :) Én nem vagyok híve a haragnak, az összeveszésnek, a rossz kapcsolatnak. Haragudhattam volna a menyemre emiatt akkoriban, de nem tettem, bár belül egy kicsit fájt, hogy ilyen bizalmatlan velem, pedig sosem etettem engedély nélkül a gyereket semmivel, nem csináltam vele semmi olyat, ami miatt az anyja rossz szemmel nézhetne rám. De volt pld. hogy mikor járni tanult, én megfogtam a kezét, hogy segítsek, és sokszor rámszólt, hogy ne fogjam, hadd menjen egyedül. Sok ilyen kis apróság volt, de nem szóltam. Amúgy meg imádom a menyemet is, nincs vele semmi bajom, csak az első évünk nehéz volt egy kicsit emiatt.
Most meg már szombaton nálam lesz a kislányuk, és csak vasárnap délután jönnek érte, mert esküvőre mennek a fiamék. Ugyhogy nem is haragudhatnék rájuk, hiszen mostmár 100%-ban bízik bennem a menyem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!