Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lányok, fiúk milyen a viszonyo...

Lányok, fiúk milyen a viszonyotok az apósotokkal, anyósotokkal?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is, légyszi! :)

2012. dec. 6. 23:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Após másik országban él, amikor találkozunk kedves, jól kijövünk bár kevés közös témánk van.

Anyóssal pedig akkor jó, ha éppen nem kér, nem utasít, nem követel és nem olyan "csak akkor segítek ha megteszed ezt nekem" stílusú.

2012. dec. 7. 09:24
 12/18 anonim ***** válasza:
30L voltam
2012. dec. 7. 09:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó a viszonyom az anyósommal, bár az elejétől fogva érezhette, hogy nincs kecmec, tehát nem szól bele a dolgainkba, ránk hagyja a döntéseket. Nagyon aranyos és kedves, csak van néhány régi berögződése (mi a szokás, mit illik stb..), de ezekről szimplán nem veszek tudomást.

Viszont mi nem élünk együtt, sőt 130 km választ el minket, szerintem ez is fontos tényező. Ha együtt élnék biztos több súrlódás lenne.

A férjemnek sajnos nem él már az édesapja, így erről nem tudok nyiltakozni.

25L

2012. dec. 7. 09:43
 14/18 anonim ***** válasza:
3 éve nem tartjuk a kapcsolatot. 31 éves nő vagyok
2012. dec. 7. 10:11
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még esetleg :)

Nekem nincs anyósom, de helyette van egy nagymama, aki szívja a véremet, bár kezdem kitapasztalni, hogyha ugyanolyan bunkó módon viszonyulok hozzá, akkor leáll. Hála az égnek, jó messzire költözött nemrég! :)

Az apósom a gyerekeként kezel, mindenhol úgy emleget: "ő a harmadik lányom", az apám helyett apám. Sokszor inkább az én oldalamon áll, mintsem a saját fiáén :D

Amint látom, a nagy átlag nem imádja az anyósát, és semleges a viszonya az apósával.

2012. dec. 7. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Imádom őket és szerencsére ők is engem! :) Mindketten nagyon segítőkészek, mindig szívesen látnak bennünket, stb.

De a legjobb inkább az, hogy otthon tudom érezni magam náluk, érzem, hogy családtagnak számítok, és hogy őszintén tudok velük beszélgetni (fiatalosak, 50 körül vannak). Mivel külföldön élek és a saját családomat csak havonta egyszer láthatom, ha megyek/jönnek látogatóba, így a párom családja szinte a pótcsaládom, mivel őket minden hétvégén látjuk. Az édesanyjával együtt járunk sportolni, bevásárolni, recepteket cserélünk, stb. Nagyon boldog vagyok így:)

24/N

2012. dec. 7. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:
o fèlèkeny mert elvettem a kicsi fiàt/vagy aki megvett neki a tvshoppbol minden szart.../ engem kifejezetten irritàl a jelenlète.ez anyos.apos meg egy idiota sunyi ember.28 L
2012. dec. 7. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Após sajnos degradált agyilag, de azt hiszi, hogy mindent tud, anyós pedig egy izléstelen buta liba, sajnos többet ártanak nekünk, mint használnak, az unokájára nem kiváncsi, követelések vannak, ezenkívül más nincs, érzéktelen embert neveltek a férjemből, nem ismerte a család fogalmát, vagy hogy leülünk beszélgetni, nem voltak normák és értékek az életükben, nincs könnyű dolgom,de már látja mi a helyes. Nehét egy 30 éves emert nevelni, de helyettük meg kell tennem. Mélységesen elnézem mindkettőt. Ha találkozunk, szótlan és illedelmes vagyok, mert így neveltek. 33N
2012. dec. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!