Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok/férjetek édesanyja beleszólna abba, hogy a fiának milyen legyen a haja? Ha azt szeretné, ha olyanra vágatná, ami neki is tetszik?
A történet lényege az, hogy tavaly vettünk egy hajvágót, s azóta én vágom a párom haját.Jól megcsinálom neki, mivel az anyján kívül mindenkinek tetszik.
Most gondolhatnék arra, hogy egyszerűen csak kötekedni akar, amikor minden egyes alkalommal lebecsmérli amit csinálok, de már kezd sok lenni.
Kb így képzeljétek el a szitut:
-Atyaúristen!Hogy nézel ki? Miért így lett levágva?(Mindezt hangosan).Ki fogom dobni azt a gépet!
Mondtam neki, hogy majd azt dobja ki, amit ő vett, nem azt amit mi.
-Engem nem érdekel ki vette, nekem így nem tetszik a haja.Mert így kellene, úgy kellene...miért nem megy inkább fodrászhoz.
Ha még egyszer levágom a fia haját a géppel, ő az enyémet fogja.
Szerintetek is nincs minden rendben nála? Egy felnőtt férfinak miért akarja megmondani, hogy milyen haja legyen?
Már kezd elegem lenni, hogy mindig ő akar mindent megmondani. Nem veszi észre, hogy magát nevetteti ki ezzel!
Ezt a kérdést én is kiirhattam volna,detto ugyanez van nálunk.
Párom és az anyja ugyan ahhoz a fodrászhoz járt évekig.
Aztán jöttem én,nem kapott időpontot egyszer,igy levágtam,kicsit másmilyenre.Aztán abban maradtunk,én is le tudom,idpőont se kell,ingyen is van,vágom én a haját.
Kicsit másmilyenre mint addig volt,de tetszett mindenkinek (olyannak is aki megmondja ha nem jó)
Erre az anyja,hogy de ilyenre nehogy,ő rögtön kér időpontot a fodrászától,meg ne próbáljam máskor én nyirni,stb stb.
Párom leállitotta,hogy felnőtt férfi,el tudja dönteni mit akar,én fogom nyirni a haját.Azóta ismét uj frizura,ez se tetszik,de nekünk igen,ugyhogy felőlem meg is pukkanhat.
De sajnos a többihez képest ez csak egy mosolyognivaló történet.
Hála Istennek férjemnek a haját nem após vágja (aki ugye mindig mindenhez ért, és mindenkinél mindent jobban tud), hanem meló alatt kiugrik fodrászhoz. Fiatal csaj, jól nyír. Oldalt és hátul kicsit felnyírja, nekem nagyon tetszik így.
Mikor anyja először látta, azt mondta, neki így nem tetszik (pedig semmi extra, férjem amúgy is olyan visszafogott, a haja is, de nekem nagyon bejön), én mondtam, hogy szerintem meg így nagyon jó. Azóta nem forszírozza.
Mondd meg neki, hogy szerinted nagyon jó, és egy férfi 30 évesen már nem anyukának akar tetszeni....:) Persze kedvesen mondd.
Mondtam én már neki mindent,mindenhogy, de nem érdekli.
Én még jobban is kiállok magunkért, mint a párom, mert ő kicsit tart az anyjától, aki ilyenkor olyan, mint egy vulkán!
Ja és a párom kopaszodik,meg elég ritka a haja.S mondtam anyósomnak, hogy ez nem lesz jobb, s hajbeültetést nem tudok csinálni. Ugyanis abba is belekötött már, hogy ha így vágom, akkor jobban látszik, hogy kopaszodik.
Egyszer elhatároztuk, hogy megnöveszti a párom a haját. De nem sokáig jutottunk, mert türelme se volt már, amikor úgy állt neki, mint Pumuklinak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!