Anyós kiakar rakni párom mellöl mert nem fizettem a házra mit tegyek? Gyerekemet elveheti?
"Páromat nem érdekli az egész ház fizetés"
És téged miért érdekeljen? Nem a tied a ház, semmi közöd hozzá és soha nem is lesz.
#42, na igen, csak ha elárverezik, ő is röpül az utcára a 4 éves gyerekével.
A minimálbérrel és a feketemunka-bevétellel. És ha nem talál szállást - meg anyaotthont se -, a kicsit elveszik tőle.
Kérdező, sürgősen járj utána miféle hitelről van szó. Valószínű a CSOK elődje valami hitellel kombinálva.
Ha azt akarja, fizesd, akkor mutasssa meg, mit hova mennyit. Nem csak úgy puszira a kezébe adva a pénzt. Egyetértek azokkal, akik írják, hogy anyós a legkisebb gond ha ez a hitel nincs fizetve. Behajtó elárverezi az ingatlant, onnantól nem lesz a párodé, se az anyósé, ki fognak rakni benneteket. Jópofa a párod, hogy nem érdekli, de ha jön a behajtó, gondolom akkor is tőled várják majd, hogy találj és fizess albit, amibe az egész család beköltözik egy- két szobába, mert másra nem futja majd. Ezt mindenképpen meg kellene előzni.
41-es
Én arra gondoltam, hogy a féltestvér, az a megboldogult apa "félrelépése". Vannak nök/feleségek, akik ezeket a gyerekeket felnevelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!