Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férfi, akihez feleségül...

A férfi, akihez feleségül mentem, évekkel megismerkedésünk előtt elvált, s van 2 gyermeke. Az én anyám a mai napig meg-megemlíti nekem, hogy hozzámentem egy "kétgyerekes, elvált" férfihoz. Mintha börtönviselt lenne. Ez bűn??

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt, s 8 éve házasok és nagyon jól vagyunk, jobb férjet nem is kívánhatnék. Boldoggá tesz. A lányai már akkor kamaszok voltak, mára nagykorúak, velük is nagyon jó a kapcsolatunk, az elejétől kezdve. A lányok anyja nevelte őket, nem velünk nőttek fel. Soha, semmi hátrányom nem származott ebből, sőt! Ez a két lány csak szeretet adott nekem, nagyon aranyosak, kedvesek,szerethetőek.

Mégis miért böki az én anyukám csőrét ez? A mai napig? (39 éves vagyok...) Ez csak szerintem nem probléma? Lányos anyukák, titeket is zavarna egy ilyen kapcsolat?

dec. 29. 11:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Összesen 9 év van köztünk, ezt nem gondoltam akkor sem, most sem soknak.

#19 Köszönöm, pontosan így van :) Jobban nem is választhattam volna. Mellesleg nem értem, miért pontoztak le téged.

Közös gyermekünk miattam nem lett, egészségügyi okokból, szerettünk volna.

jan. 15. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!