A férfi, akihez feleségül mentem, évekkel megismerkedésünk előtt elvált, s van 2 gyermeke. Az én anyám a mai napig meg-megemlíti nekem, hogy hozzámentem egy "kétgyerekes, elvált" férfihoz. Mintha börtönviselt lenne. Ez bűn??
13 éve vagyunk együtt, s 8 éve házasok és nagyon jól vagyunk, jobb férjet nem is kívánhatnék. Boldoggá tesz. A lányai már akkor kamaszok voltak, mára nagykorúak, velük is nagyon jó a kapcsolatunk, az elejétől kezdve. A lányok anyja nevelte őket, nem velünk nőttek fel. Soha, semmi hátrányom nem származott ebből, sőt! Ez a két lány csak szeretet adott nekem, nagyon aranyosak, kedvesek,szerethetőek.
Mégis miért böki az én anyukám csőrét ez? A mai napig? (39 éves vagyok...) Ez csak szerintem nem probléma? Lányos anyukák, titeket is zavarna egy ilyen kapcsolat?
Semmi gond nincs ezzel.
Biztos vagyok abban, hogy anyukádnak más területen is vannak ilyen begyepesedett gondolatai. Ő ilyen, nem kell foglalkozni vele.
38N
Örülök, ha szerencséd volt!
Elvált ember azért probléma, mert régen úgy gondolták, hogy aki elvált az rossz ítélőképességgel rendelkezik, azaz nem megfelelelő párt választott, megfutamodik a problémák elől, könnyelmű, másokat hibáztat stb, ez a stigma.
Ez sok esetben nincs így, mert fiatalon az ember tapasztalat híján követ el hibákat!
Elvált ember=Másnak nem kellett, neked minek kéne?
Szerintem azok válnak el, akik nem képesek egy adott problémát normálisan megoldani, és keresik folyamatosan a kibúvót. Ha már gyerek is van, még rátesz egy lapáttal, hogy nem érdekli őket az se, ha gyerek van, ők csak azt nézik, hogy nekik mi a jó, még a gyerekei sem érdeklik. Nincs rendes ítélőképességük, nem tudják, hogy csak akkor csinálunk fel valakit, ha tudjuk, hogy az illetőt nem bánjuk meg. Az hogy valaki fiatal volt, nem mentség. Fiatalon is kéne legyen egy embernek annyi sütnivalója, hogy nem csinál fel valaki olyant 2×, akivel tudja, hogy nincs nagy jövője.
Örülök, ha jól alakult minden. :) Ez ritka.
Anyukád minden bizonnyal konzervatív, ferde szemmel néz az elvált férfiakra, mint sok idősebb férfi vagy nő.. Hagyd figyelmen kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!