Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Börtönviselt apának ítélhetné...

Börtönviselt apának ítélhetné kiskorú gyermeket? Anya tiszta múltú

Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 14:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem ettől függ, tehát igen.
2019. júl. 6. 14:49
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor mitől függ???
2019. júl. 6. 14:51
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Sok mindentől. Mondjuk az én gyerekeimet a munkanélküli, értelmi fogyatékos anyjának ítélték. Mai napig nem értem miért.
2019. júl. 6. 14:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Nagyon kevés az infó!
2019. júl. 6. 14:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán, ha leírnád a konkrét szitut, miért ült, mikor, van-e azóta munkahelye, neked mid van, amit tudsz nyújtani, saját lakás, munka, stb., akkor kapnál konkrétabb választ. De ha te leírsz egy mondatot, ne várd, hogy majd oldalakat írunk válasznak.
2019. júl. 6. 14:55
 6/20 A kérdező kommentje:
Apa:Többszörös visszaeső teheát ült verekedésért , tartozásért, ittasan autót lopott és balesetezett vele , tavaly màrciusbxn szabadult . 40 nm és pandllakásbsn él 65 éves beteg anyjával . Alkalmi munkàbol él. Iszik és ittasan verekszik kötekedik. Kiszámithatatlan. Anya: tiszta múltú ,110. Nm-es szülői házban él . Dhl nél dolgozott most csedet kap . A közös kislány 4 honapos. Apa:Gyerektartást nem fizetett soha . 4 hetet élt velünk utána kikelet dobni mert ivott és nem dolgozott. Semmiben nem segíti a gyereket.
2019. júl. 6. 15:03
 7/20 qkker1 ***** válasza:
92%

"teheát ült verekedésért , tartozásért,"

Itt bukott meg a sztorid, nincs adósok börtöne, tartozásért senkit nem csuknak le!

2019. júl. 6. 15:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Nekem ezt mondta én honnan tudjam mi igaz belőle!!! Megbukott a sztorim😡😡😡már kérdezni sem lehet itt😡😡😡
2019. júl. 6. 15:20
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha a kislány csak 4 hónapos, akkor még szopik, úgyhogy nem ítélik az apának. Olyan kisgyereket legfeljebb akkor ítélnek az apának, ha az anya börtönben van vagy elmebeteg.
2019. júl. 6. 15:27
 10/20 anonim ***** válasza:
60%

A büntetett előélet nem zárja ki.

Ugyanakkor az anya büntetlen előélete sem garantál semmit.

De te miért szültél egy oylan embernek, akit utána ki akarsz zárni a gyereked életéből? Tetszett a rosszfiús sármja?

2019. júl. 6. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!