Börtönviselt apának ítélhetné kiskorú gyermeket? Anya tiszta múltú
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 14:44
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor mitől függ???
2019. júl. 6. 14:51
3/20 anonim válasza:
Sok mindentől. Mondjuk az én gyerekeimet a munkanélküli, értelmi fogyatékos anyjának ítélték. Mai napig nem értem miért.
4/20 anonim válasza:
Attól függ. Nagyon kevés az infó!
5/20 anonim válasza:
Talán, ha leírnád a konkrét szitut, miért ült, mikor, van-e azóta munkahelye, neked mid van, amit tudsz nyújtani, saját lakás, munka, stb., akkor kapnál konkrétabb választ. De ha te leírsz egy mondatot, ne várd, hogy majd oldalakat írunk válasznak.
6/20 A kérdező kommentje:
Apa:Többszörös visszaeső teheát ült verekedésért , tartozásért, ittasan autót lopott és balesetezett vele , tavaly màrciusbxn szabadult . 40 nm és pandllakásbsn él 65 éves beteg anyjával . Alkalmi munkàbol él. Iszik és ittasan verekszik kötekedik. Kiszámithatatlan. Anya: tiszta múltú ,110. Nm-es szülői házban él . Dhl nél dolgozott most csedet kap . A közös kislány 4 honapos. Apa:Gyerektartást nem fizetett soha . 4 hetet élt velünk utána kikelet dobni mert ivott és nem dolgozott. Semmiben nem segíti a gyereket.
2019. júl. 6. 15:03
7/20 qkker1 válasza:
"teheát ült verekedésért , tartozásért,"
Itt bukott meg a sztorid, nincs adósok börtöne, tartozásért senkit nem csuknak le!
8/20 A kérdező kommentje:
Nekem ezt mondta én honnan tudjam mi igaz belőle!!! Megbukott a sztorim😡😡😡már kérdezni sem lehet itt😡😡😡
2019. júl. 6. 15:20
9/20 anonim válasza:
Ha a kislány csak 4 hónapos, akkor még szopik, úgyhogy nem ítélik az apának. Olyan kisgyereket legfeljebb akkor ítélnek az apának, ha az anya börtönben van vagy elmebeteg.
10/20 anonim válasza:
A büntetett előélet nem zárja ki.
Ugyanakkor az anya büntetlen előélete sem garantál semmit.
De te miért szültél egy oylan embernek, akit utána ki akarsz zárni a gyereked életéből? Tetszett a rosszfiús sármja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!