Az hogy az apa töbszörös visszaeső börtönviselt és alkoholista idegbeteg állando munkája nincs mennyire fontos a bíróságon gyermekelhelyezési ügyben?
Azt ugye tudod, hogy "idegbeteg" nem létezik? Az alkoholizmus se úgy megy, hogy te azt mondod a bírónak, hogy az.
Isten bizony, én a pasas helyében beperelnélek ez miatt a folyamatos rágalmazás miatt, amit itt előadsz már hetek óta.
Sejtem, miért hagyott ott a purgyéddal együtt.
Ebből a "börtönviselt" és az "állandó munkája nincs" ezek bizonyíthatók.
Mivel egy apa amúgy is utcahossznyi hátránnyal indul egy gyerekelhelyezési perben, világos, hogy nem fogja megkapni őket.
Kivéve, ha a feleség még ennél is sokkal rosszabb. Mondjuk ő is börtönviselt, gyerekeit bántalmazza, elhanyagolja, bedrogozva vagy részegen jelenik meg a bíróság előtt. De ezek szélsőséges esetek.
Aki ilyennek szül gyereket az meg is érdemli.
Amúgy nem tudod bizonyítani, szóval kb lényegtelenek is.
De tudom bizonyítani amugy ha az ember valamit kérdez illő rá normálisan válaszolni. Egyik férfi védi a másikat ha azt mondom alkoholista az ugyis van ha neked a mindennapos ivás nem
Alkoholizmus akkor mi??? Amugy én dobtam ki mert veszélyeztette a gyerek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!