Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A te anyósod sem képes elvisel...

A te anyósod sem képes elviselni, hogy a fia számára már nem ő az első?

Figyelt kérdés
szept. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:
79%
Szerintem engem utál és azt hiszi miattam tojik a fejére a kisfia, de még én szoktam nógatni a páromat, hogy hívja fel, mert nem szeret vele telefonálni, mert unalmasak a beszélgetéseik. Nem tudja elviselni, hogy kisfia már felnőtt és nem otthon lakik vele. Egyszer mikor beszéltek és ki volt hangosítva mondtam valamit a páromnak, mire megszólalt, hogy ne beszéljek, mert neki most ő beszél a kisfiával😒. Kicsit felment bennem a pumpa, de inkább nem szóltam semmit és kimentem a szobából. Ha megyünk hozzá se jobb a helyzet mert például, ha együtt ebédelünk mindenből én kapok utoljára, mert ő semmiből nem eszik amihez hozzányúltam (úgy értve, hogy szedtem belőle merőkanállal vagy akármivel) pedig nem vagyok se büdös se koszos se ápolatlan, mindig odafigyelek a személyes higiéniára. Ő persze szokta az ő maradékait tukmálgatni rám 🤢. Mikor nála vagyunk olyan, mintha ki akarná sajátítani a kisfiát ami rémesen kínos mindkettőnknek. De őszintén nem érdekel, nem kell vele sokat találkoznom, évente pár napot még kibírok. Az elején még nem volt semmi baj köztük és csak akkor kezdődött a baj, mikor elköltözött tőle a párom. Mikor legutóbb ott voltunk se bírta acsargás nélkül, túrós palacsinta volt az ebéd és megkérdezte, hogy szoktam-e palacsintát sütni, én nemmel válaszoltam és erre elkezdte mondani, hogy márpedig süssek, mert az ő kisfia nagyon szereti. Én ezt annyival letudtam, hogy kérni, hogy csináljak, akkor sütnék. Nagyon fárasztó egy hárpia.
szept. 12. 03:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!