Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A te anyósod sem képes elvisel...

A te anyósod sem képes elviselni, hogy a fia számára már nem ő az első?

Figyelt kérdés
szept. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
88%
#10 hogyne a feleség lenne az első? marmint elnézést nőként ha van férjed nem az édesapád lesz a no. 1 férfi az életedben. ugyanez elvárható a férfitól is.
szept. 6. 17:25
 12/51 anonim ***** válasza:
8%
11es, nekem nem a férjem az első. Magamnak én vagyok a legfontosabb. És hisztizhet, meg gondolhatja hogy ő az, annál hátrább kerül.
szept. 6. 17:43
 13/51 anonim ***** válasza:
94%

Harcolt velem a sógornőm és az anyósom is, sosem vettem fel a kesztyűt.

A sógornőmmel kifejezetten jóba lettünk végül.

10 év után a 2.gyerekre volt valami undorító beszólása anyósomnak, akkor mondta férjem, na itt volt elég, többet nem kell jönni.

Nem mondom, hogy nem örültem.

szept. 6. 18:03
 14/51 anonim ***** válasza:
15%
#12 férfiról beszéltem nem a saját lényedről.
szept. 6. 18:17
 15/51 anonim ***** válasza:
94%

Ez mostanában az ezredik anyós kérdés.

Akármilyen unszimpatikus válasz még mindig, de az enyém sem képes elviselni. És hagyjuk ezt a hülye dumát, hogy nem kell versenyezni, meg mindkettő ugyanolyan fontos. Igen, mindkettő fontos, de máshogy.

Az anyja mindig az anyja marad. Nekem meg az apám az apám. Szeretem, tisztelem, látogatom.

De akármilyen élethelyzetről is legyen szó, ha csak nincs az apámnak kimondottan igaza, akkor a férjemet választom.

Sajnálom azt a sok nőt abban a rengeteg rossz kapcsolatban, amiben csak azért vannak mert elvárás, társadalmi nyomás, "úgyse találok jobbat" stb.

Nekem a férjem a lelkitársam 18 éve és ezt semmilyen más szeretet nem válthatja ki és semelyik nem fogható hozzá. Talán a gyerekeinkhez való viszony hasonló. De én nem kérem azt a mi gyerekeinktől sem, hogy mi legyünk az elsők nekik. Egyszer mind megtalálja a párját és minket már csak látogatni jönnek. Ez így van rendjén.

szept. 6. 18:21
 16/51 anonim ***** válasza:
89%
#15 ez így lenne rendjén, de sajnos az átlag, hogy az anyós (mindkét irányból) bele akar szólni mindenbe. Az rendben van, hogy a gyereke mindig a gyereke marad, de a meny az nem. És legtöbbször őt akarja vezényelni.
szept. 6. 18:29
 17/51 anonim ***** válasza:
14%
14es hiába nem akarod megérteni. Megpróbálom még egyszer, lassabban, hátha. Nekem apám és a férjem egy szinten van. Sőt, anyám is. Ők a 2.ak. (igen, mint a három, egyformán) Én vagyok az 1. saját magamnak. Esetleg, ha lesz gyerekem, akkor ő lesz az 1.
szept. 6. 18:30
 18/51 anonim ***** válasza:
21%

17, én értelek. Amíg magunkkal nem vagyunk tisztában és békében, mással se leszünk.

Jó nyálas lett, de érthető 😄

szept. 6. 18:34
 19/51 anonim ***** válasza:
28%
Rosszul házasodtál. Az én anyám már 16, de legkésőbb 19 éves koromban tudta, hogy leváltam. Nagyon szeretem, de felnőttem.
szept. 6. 18:56
 20/51 anonim ***** válasza:
81%
#17 Baromi egészségtelen. Gyereket csak úgy lehet normálisan, harmonikusan nevelni, ha közben a férjed az első. Ez nem azt jelenti, hogy ha beteg a gyerek, akkor is a férjed meleg vacsorája a legfontosabb, de érzelmileg a párunk felé kell elköteleződnünk, mert csak úgy lehet életet építeni.
szept. 6. 18:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!