Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok bkv-zást hogyan lehet...

Sok bkv-zást hogyan lehet elviselni az első trimeszterben?

Figyelt kérdés

Most kezdődött az émelygés, hányinger. Naponta kb 2,5 órát utazok munkába és haza. Más opció nincs... :(

Izzadtság szag, csövik, alkoholisták, de egy sima parfüm is kicsapja a biztosítékot..

2018. jún. 19. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nehéz menet, én is pont így voltam az első terhességemnél, ugyanígy nyáron. Nekem segített, hogy tej helyett teát ittam a reggelihez. A reggeli kihagyása még rosszabb lett volna. Szerencsére általában volt ülőhelyem. Ha nagyon rosszul voltam felfele emeltem az arcom, orromon vettem a levegőt. Ha utaztak velem munkatársak mondtam nekik, hogy ne haragudjanak, de képtelen vagyok csevegni. Mondjuk nem voltam hányós, csak émelygős, ha egyébként hányós lettem volna, akkor biztosan nehezebb lett volna. Szagok ellen mindig a kezem az orrom elé tettem, javaslok neked is valami kendőt legyen nálad. De persze volt olyan többször is, főleg hazafelé, hogy ha felszálltak a csövik akkor én le, és vártam egy másik járatot.
2018. jún. 19. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Megértelek, én is harcolok, bár nem a szagok miatt hanem a meleg miatt a metrón-buszokon. Amikor van klíma hálát adok az égnek, de ha nincs és tömegnyomor van akkor sajnos egyik pillanatról a másikra el szoktam ájulni :(

Az én egyik praktikám, hogy minden este nedves törlőkendőt bedobok a hütöbe, reggel indulásnál viszem magammal, rosszul vagyok akkor azzal törölgetem a nyakam, kezeim.

Lehet kapni palackos "hűtőtáskát", nem tudom mi a neve de pont egy félliteres üveg fér bele és hidegen tartja, abba valami üdítő, cukros valami is legyen nálad.

Egyébként más nem igazán segített nekem, bár ezek ájulásra valók, hányingerhez nem volt szerencsém az első trimeszterben

Ájulás bezzeg most is van :D

17hkm

2018. jún. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!