Valami savlekötőt lehet szedni az első trimeszterben? Vagy mi mást tehetek a savas hányás ellen?
8+2 hetes vagyok, nagyon kínlódok a rosszullétekkel egész nap. Nem hányok sokat, napi 2-t átlag, de az annyira savas, hogy szó szerint véresre marja a nyelőcsövemet, a végére gyakorlatilag vért hányok. Persze ennek köszönhetően iszonyúan fáj, ég a torkom az egész nyelőcsövem folyamatosan, alig tudok nyelni.
Próbálok olyasmit enni, ami felszívja a savat, de nem igazán segít, és annyira variálni se tudok, mert sajnos nagyon kevés ételt tudok legyűrni.
Arra gondoltam, hogy ha a kritikus helyzetekben, amikor érzem, hogy sok a sav, vennék be savlekötőt, és ha hányok is, legalább nem marna szét talán. Működhet ez? Van, amit első trimeszterben bevehetek?
Most lett kész anyámnál a kovászos uborka, kipróbáltam, és tényleg úgy néz ki, hogy jót tesz, fél órája semmi bajom :O örök hála a tippért!
A patikában egyébként Rennie helyett a Gaviscont ajánlották, segít, de csak 20 percre kb. sajnos. Hát, remélem gyorsan elmegy már ez a pár hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!