Mit tehetünk a vészes terhességi hányás ellen?
Ezt találtam: [link]
"Az orvos írhat fel gyógyszereket a hányinger enyhítésére. Néhány gyógyszer szedhető a terhesség folyamán is, azonban vannak olyan készítmények is, amelyek növelhetik a születési rendellenesség kockázatát. Szükséges megbeszélni az orvossal, hogy a gyógyszerek milyen mellékhatásokat okozhatnak. A leggyakrabban felírt gyógyszerek közé tartoznak az antihisztaminok (mint például Diclectin és Dramamine), akárcsak a szerotonin-agonista Zofran és Aloxi. Ha a hagyományos gyógykezelések nem segítenek, az alternatív kezelések – például akupunktúra, homeopátia és masszázs – enyhíthetik a betegség tüneteit."
Itt pedig: [link]
a Daedalon végbélkúpot javasolja.
Szerintem kérdezz rá a kórházban ezekre a gyógyszerekre.
Nekem a második babánál volt hasonló, de én nem kerültem be a kórházba. Kb 7-8 kilót fogytam 5 hét alatt.
22. hétig egyfolytában hánytam, bárhol és bármikor képes voltam rá... vizet is sugárba hánytam ki.
Én is kipróbáltam mindent, a picit citromos vizet, kólát, gyömbért, savanyított cukorkát..stb. nem igazán használtak. Általában 1-2 kb, háztartási keksz méretű doglot próbáltam meg megenni fél óráig- szinte péppé összerágva, hogy hátha felszívódik és bennmarad. -ez több kevesebb sikerrel volt.
pokolian vártam a 12.hetet, mert azt mondták az esetek többségében akkor már okés lesz, hát nem volt! aztán a 22. héten még egy esküvőn hánytam egy óriásit :) és utána havi 1x kellett hánynom már csak. Kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!