Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A te anyósod sem képes elvisel...

A te anyósod sem képes elviselni, hogy a fia számára már nem ő az első?

Figyelt kérdés
szept. 6. 14:50
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
76%
Az enyém sem.
szept. 6. 15:00
 2/51 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk nincs versenyzés hogy ki az első és ki a második, kérdező. Az van előtérbe helyezve akinek segítségre van szüksége
szept. 6. 15:03
 3/51 anonim ***** válasza:
89%
Az én anyósom normális, nagyon jóban vagyunk, nem versengünk. Igaz, én se tekintettem magam sosem "elsőnek", ő az anyja, aki felnevelte, nem gondolom, hogy le kell tojnia, csak mert van felesége.
szept. 6. 15:39
 4/51 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nekem szerencsére anyósom normális. Három fia van, mind házas, egyikre sem telepszik rá, egyik menyével sem versenyzik. Elfogadja, hogy a fiai felnőttek.

De a nagymamám pont olyan gonosz anyós, amilyen kérdéseket itt látok a gyakorin. Neki egy fia van (az apám), meg két lánya, mindenkinek megkeseríti az életét, az összes rokonnak, legyen az a menye, veje, unokája. Nem is nagyon tartja vele senki a kapcsolatot, na vajon miért...

szept. 6. 16:30
 5/51 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen máshogy szereti egy férfi a feleségét és az édesanyját. " Normáliséknál " ez nem jelenthet problémát, nincs versengés anyós és meny között.
szept. 6. 16:36
 6/51 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Mondjuk mióta demens lett, azóta nem foglalkozik annyira vele.
szept. 6. 16:38
 7/51 anonim ***** válasza:
52%
Én anyósommal jóban vagyok, de nekem sógornőm nem tudta elviselni, hogy én vagyok az első.
szept. 6. 16:39
 8/51 anonim ***** válasza:
79%
Hát jó sok időnek kellett eltelnie,mire rájött,hogy hiába vergődik...én sosem versengtem,ő akarta bebizonyítani mindenáron,hogy az lesz amit ő akar...nem jött össze
szept. 6. 16:43
 9/51 anonim ***** válasza:
72%
nálunk párom anyukája nagyon kedvel. legalábbis úgy tűnik. bár sokszor van az hogyha süt valamit akkor nekem csak a szélét adja a sütinek (pl almás pite) amit tudja hogy nem szeretek mert bűnszáraz. rám akarja sózni sokszor az ő szerinte csúnya nyakláncait. leszólja a körmösömet hogy milyen kis különcnek néz ki. sokszor nem engedi hogy párom mellé üljek ha hozzájuk megyünk. alapból meg amikor nem tudtam vele beszélgetni a páromat csesztette hogy miért nem beszélek vele (féltem tőle).
szept. 6. 17:17
 10/51 anonim ***** válasza:
9%
Inkább az a baj hogy sok nő azt hiszi ő lesz az első miután megfogott magának egy szerencsétlen jómadarat, és nehezen viselik ha valaki nem őket tekinti annak.
szept. 6. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!