A te anyósod sem képes elviselni, hogy a fia számára már nem ő az első?
20as szerintem meg az baromi egészségtelen, ha a férjet helyezzük első helyre. És ki mondta hogy nem köteleződtem el? Csak mert nem ő az első, nem ugrok ha füttyent? Kapaszkodj, meg, neki sem én vagyok az életében az első, hanem önmaga. és tökéletesen boldogok vagyunk, tudunk nemet mondani, ha a másik akar valami olyat, amit mi nem, nem tesszük meg csak azért mert jajj a párom a legfontosabb és nehogy megbántsam.
Tökéletesen boldog, egészséges, és kiegyensúlyozott a házasságunk, még akkor is ha nem rendeljük alá magunkat a másiknak. (ami szerintem nagyon nem egészséges)
#24 Totál félreértesz. Csak szólok, az anyám pont ilyen volt, a gyerek az első. Aztán ahogy felnőttünk, apámmal néztek egymásra, mint borjú az új kapura, mint két idegen, nem tudtak magukkal mit kezdeni. Ennél már csak a nagyszüleim voltak durvábbak, akiknek a munka volt az első, és amikor mindketten nyugdíjasok lettek, kb. annyit veszekedtek, mintha huszonévesek lennének egy rossz kapcsolatban.
Nem fizikailag meg időbeosztásilag stb. jelenti azt az "első", hogy a párja minden kívánságát lesi az ember. Csak azt, hogy nem hanyagolja el a saját kapcsolatát.
#25 Hát, te aztán jó hülye vagy, azt sem tudod, mit jelent egy elkötelezett párkapcsolat.
De mindkettőtökön látszik az intelligencia, szerintem aki nem totál gyopár agyilag, az felfogta, hogy én speciel férfi vagyok.
Ahh dehogy viseli el. Mindig kitalál valamit, ami miatt központban lehet és vagy/ feleslegesen idetelefonál a hülyesége miatt.
10-es!
Szerintem meg inkább az a baj, hogy sok anyuka azt hiszi, hogy rajta kívül aztán nincs egy nő sem a földön, aki a fiához jó lenne! Sőt, inkább saját magánál jobb lenne ;)
Emberek!
Ez nem szó szerint értendő, hogy ki az "első"!
Vonatkoztassatok már el ettől, nem igaz hogy nem értitek. 🙄🙄🙄
26.
Örülj, hogy neked valami szentasszony jutott.
A többi meg, hagy ventillálja ki a kígyómérget, amit belesziszegtek a vén boszorkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!