A barátom soha nem áll mellém, amikor a leendő anyósom mond valamit,hogy az így és úgy lesz,akkor vakon bólogat neki, semmiben sem ellenkezik vele. Miért vesz engem semmibe,és hagyja,hogy anyós jelölt így a fejünkre nőjön?
Figyelt kérdés
Nekem nem enged intézkedni,vagy megmondani, hogy mi ezt és azt nem akarunk hanem simlisben ketten eldöntik a hátam mögött. Ma kiszaladt a számon,hogy akkor maradj anyucival,vagy vedd el őt feleségül,élj akkor vele, erre fel pofon vágott. Szerintetek is érdemes volna kettejüket egymásnak hagyni,és lelépni? Még neki áll feljebb,hogy nem hagyom az anyját a sajátunkban dirigálni.szept. 1. 22:40
11/14 Metionin válasza:
Intő jel, még most hagyd ott a francba. Az csak egy plusz, hogy már meg is ütött de nézd a jó oldalát, kiderültek a dolgok még az elején, később válni macerásabb lett volna.
13/14 anonim válasza:
Nem tud levallni az Anyja keblerol. Ezar eleve red flag, a pofonrol nem beszelve!
Szoval, ezentul elvaras, hogy mindent bekat lenyelj, mindent elturj, mert ha nem, akkor pofon vag??????
Mar most vagnam ki azonnal, de dlotte lehet, hogy meg Anyost is elkuldenem melegebb eghajlatra, aztan patyolgassa csak nyugodtan a fiacskajat.
Ilyennel nehogy ossze kosd az eleted, mert nagyon meg fogod banni!
MENEKULJ!!!!!!!!
14/14 anonim válasza:
Az ilyen anyuci pici fiát már az első héten ki kell baszni, mehet vissza anyucihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!