Orvos meny, nem diplomás anyós és após (még csak jelölt). Az első találkozás során véleményetek szerint ki tart jobban a másiktól?
Nyilván szterotíp baromság, hogy a diplomások lenézik a nem diplomásokat, de akkor is. Itt én vagyok a diplomás, de én is félek kicsit az első találkozótól, páromnak sincs diplomája amúgy. Bár kaptam egy olyan véleményt, hogy inkább az ő szülei fognak itt jobban tartani a dolgoktól.
Ti mit gondoltok erről? Jó tanácsok?
Családi kapcsolatokban nem a papír a lényeg, hanem az, hogy ki milyen intelligens, természetes, befogadó.
A szerelmemet nekik köszönhetem, ők hívták világra, ők nevelték fel.
Nem fogok velük tudományos ertekezést folytatni.
Később meg az a fontos, hogy az unokájukat szeressék. Ahhoz sem kell diploma.
7- a kérdező. Kire tippeltél?
Pedig számíthatsz konfliktusra előbb-utóbb. Bármennyire nem szép dolog, de az az igazság, hogy ennél jobb kiindulási alappal is lehetnek problémák.Minél idősebb leszek, annál igazabbnak látom a suba a subához kezdetű mondást, amit sokáig utáltam és hazugnak tartottam. Sajna van benne valami igazság...
Én számítanék a konfliktusra, nem a diploma - nem diploma miatt, hanem mert felmerül ez a kérdés. Saját szüleidről nem írsz, de gondolom az is közrejátszik. Én diplomás vagyok, sosem néztem le az apósomat, amiért kőműves, főleg, mert a saját apám is szakmunkás, de szerintem nálam és a főiskolát végzett anyámnál is műveltebb. És az első találkozástól egyikünk sem tartott annyira, hogy ettől félni kelljen.
Szóval a tény, hogy ez a kérdés felmerül szerintem előrejelzi, hogy lesznek konfliktusok, mégpedig miattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!