Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Orvos meny, nem diplomás...

Orvos meny, nem diplomás anyós és após (még csak jelölt). Az első találkozás során véleményetek szerint ki tart jobban a másiktól?

Figyelt kérdés

Nyilván szterotíp baromság, hogy a diplomások lenézik a nem diplomásokat, de akkor is. Itt én vagyok a diplomás, de én is félek kicsit az első találkozótól, páromnak sincs diplomája amúgy. Bár kaptam egy olyan véleményt, hogy inkább az ő szülei fognak itt jobban tartani a dolgoktól.

Ti mit gondoltok erről? Jó tanácsok?

2023. ápr. 29. 23:47
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
Az még slussz, hogy apám mérnök, anyám meg tanár. Az ő szülei meg fodrász meg rendőr. Kicsit tartok tőle, hogy lesznek nézeteltérések.
2023. ápr. 29. 23:49
 2/47 anonim ***** válasza:
90%
Ők nevelték fel a párodat, elég komoly esély van rá, hogy hasonlít a világnézetük a párodéval.
2023. ápr. 29. 23:55
 3/47 anonim ***** válasza:
90%

Családi kapcsolatokban nem a papír a lényeg, hanem az, hogy ki milyen intelligens, természetes, befogadó.

A szerelmemet nekik köszönhetem, ők hívták világra, ők nevelték fel.

Nem fogok velük tudományos ertekezést folytatni.

Később meg az a fontos, hogy az unokájukat szeressék. Ahhoz sem kell diploma.

2023. ápr. 29. 23:58
 4/47 anonim ***** válasza:
97%
Mindenki tart mindenkitől, mert mindenki jó benyomást akar kelteni. Mért jósolsz látatlanban konfliktusokat? Nem kell olyan témákba belemenni, ami konfliktushoz vezet, ha meg mégis arra visz a társalgás, gyorsan le kell térni arról az útról.
2023. ápr. 30. 00:21
 5/47 anonim ***** válasza:
93%
Én is így gondolom. Ezzel, hogy erre gondolsz, meg is ágyaztál annak, hogy ha netán bármi probléma lesz (és emberek között lehet), akkor azt erre fogdd, és szedd is elő a "tanulatlanok a szülei, ebből van a gond" kártyát.
2023. ápr. 30. 00:25
 6/47 anonim ***** válasza:
95%
Ne vedd személyeskedésnek vagy sértésnek,de vannak diplomás tahók és diploma nélküli úriemberek is .Nem a végzettség alapján ítélünk meg valakit.
2023. ápr. 30. 00:27
 7/47 anonim válasza:
12%
Orvos meny? Az ki?
2023. ápr. 30. 00:42
 8/47 anonim ***** válasza:
40%

7- a kérdező. Kire tippeltél?

Pedig számíthatsz konfliktusra előbb-utóbb. Bármennyire nem szép dolog, de az az igazság, hogy ennél jobb kiindulási alappal is lehetnek problémák.Minél idősebb leszek, annál igazabbnak látom a suba a subához kezdetű mondást, amit sokáig utáltam és hazugnak tartottam. Sajna van benne valami igazság...

2023. ápr. 30. 00:58
 9/47 anonim ***** válasza:
80%

Én számítanék a konfliktusra, nem a diploma - nem diploma miatt, hanem mert felmerül ez a kérdés. Saját szüleidről nem írsz, de gondolom az is közrejátszik. Én diplomás vagyok, sosem néztem le az apósomat, amiért kőműves, főleg, mert a saját apám is szakmunkás, de szerintem nálam és a főiskolát végzett anyámnál is műveltebb. És az első találkozástól egyikünk sem tartott annyira, hogy ettől félni kelljen.

Szóval a tény, hogy ez a kérdés felmerül szerintem előrejelzi, hogy lesznek konfliktusok, mégpedig miattad.

2023. ápr. 30. 01:18
 10/47 anonim ***** válasza:
70%
Ja, bocs, látom már, hogy válaszban írtál a saját szüleidről. Hát innen fakad az egész. A végén még Buda - vidék konfliktus lesz belőle, mert milyen jó neked, hogy már a szüleidnek is volt lehetősége diplomázni...
2023. ápr. 30. 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!