Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Orvos meny, nem diplomás...

Orvos meny, nem diplomás anyós és após (még csak jelölt). Az első találkozás során véleményetek szerint ki tart jobban a másiktól?

Figyelt kérdés

Nyilván szterotíp baromság, hogy a diplomások lenézik a nem diplomásokat, de akkor is. Itt én vagyok a diplomás, de én is félek kicsit az első találkozótól, páromnak sincs diplomája amúgy. Bár kaptam egy olyan véleményt, hogy inkább az ő szülei fognak itt jobban tartani a dolgoktól.

Ti mit gondoltok erről? Jó tanácsok?

2023. ápr. 29. 23:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
82%

Öhm, nekem nincs diplomám (jártam egyetemre, de nem végeztem el végül), exem anyjának volt, de még egy olyan okoskodó, egyúttal fogalmatlan, buta embert nem láttam, mint ő volt.

A szakmája kapcsán mindenkit kioktatott, mert ő a nagy expert, de bármi másban szó szerint semmi tudása, mert "neki erre nem lesz szüksége az életben".

Szóval a beszélgetéseink úgy zajlottak, hogy

- lenézett mindenkit

- nekiállt veszekedni egy pl egészségügyi témán, mert "az úgy van és kész" - nem, nem úgy volt, csak képtelen elfogadni, hogy valaki esetleg másban okosabb, mint ő

2023. ápr. 30. 10:59
 32/47 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem szociális fóbiás valaki akkor nem parázik az iylen helyzettől, csak emrt diploma vagy nem.
2023. ápr. 30. 11:58
 33/47 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk én jogász vagyok, a völegényem diplomás informatikus, apósjelöltnek érettségije van, anyósjelöltnek nyolc általánosa. Két éve vagyunk együtt, sose volt ebből gond, sőt büszkék arra, hogy én dr. vagyok, ez ott a faluban nagy dolog. 😀
2023. ápr. 30. 12:40
 34/47 anonim ***** válasza:
88%
Tudod, kedves kérdező, a diploma "csak" egy papír, hogy ki van mögötte, az a fontos. Távolabbi családi körömben volt egy idős parasztasszony, akiről sok év után derült ki, hogy írástudatlan. Okos, intelligens ember volt, érdeklődő a világ dolgairól stb. Ha Te már eleve averzióval indulsz, úgy is fogsz viselkedni, ami aztán vice-verza.
2023. ápr. 30. 14:32
 35/47 anonim ***** válasza:
61%
Nekem szakmám van érettségivel, plusz jó pár ráépülés. Olvasott vagyok, szeretek művelődni. Nekem ez a diplomás-nem diplomás dolog annyira kiábrándító. Azért mert valakinek diplomája van, csak a végzettséggel lesz több. Az emberség fokmérője nem az iskola. Hanem maga a személyiség. Volt egy párom, egyetemre járt, lenézett mert nekem nem lesz diplomám. El is hagytam. Egy igazi beképzelt bunkó volt. A családja sem kedvelte...
2023. ápr. 30. 15:06
 36/47 anonim ***** válasza:
66%
Nekem már az is furcsa,hogy azért ítélnek el/meg mivel diplomás vagy nem diplomás vagy.Én inkább örülnék,hogy normális párja van a lányomnak/fiamnak és nem a diploma miatt aggódnék.
2023. ápr. 30. 21:46
 37/47 anonim ***** válasza:
32%
Ha ilyen "menyem" lenne, körberöhögném hogy lenéz
2023. máj. 1. 06:49
 38/47 anonim ***** válasza:
84%
A kérdező nem a menyük! A fiuk épp aktuális csaja most.
2023. máj. 1. 10:06
 39/47 anonim ***** válasza:
80%
Meg mindig nem találkoztal velük hogy kiemelgeted a kerdést? 🤣🤣🤣
2023. jún. 13. 21:44
 40/47 anonim ***** válasza:
63%

Anyós és após nem tart a menytől, egy percig se. A többség van nyeregben. Nézd, ezen a találkozón 3-1 arányban leszel a nem diplomásokkal, kb levegőt se vehetsz hogy ne nézzék nagyképűségnek. Türelmet kívánok a beszólásokhoz, szemforgatásokhoz, témázgatásokhoz és hogy végre itt egy diplomás most leverjük rajta a bajainkat az orvosokkal, stb stb akikre pikkelnek, mind eszükbe jut rólad, és mivel egyedül leszel, számíthatsz a hangulatra. Hát kb 90 % fura szitu lesz. Neked.

De ha extrém jó fejek akkor esetleg eltekintenek ettől. PL, zenére lehet terelni a szót, az talán semleges téma.

2023. jún. 15. 06:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!