Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom soha nem áll mellém,...

A barátom soha nem áll mellém, amikor a leendő anyósom mond valamit,hogy az így és úgy lesz,akkor vakon bólogat neki, semmiben sem ellenkezik vele. Miért vesz engem semmibe,és hagyja,hogy anyós jelölt így a fejünkre nőjön?

Figyelt kérdés
Nekem nem enged intézkedni,vagy megmondani, hogy mi ezt és azt nem akarunk hanem simlisben ketten eldöntik a hátam mögött. Ma kiszaladt a számon,hogy akkor maradj anyucival,vagy vedd el őt feleségül,élj akkor vele, erre fel pofon vágott. Szerintetek is érdemes volna kettejüket egymásnak hagyni,és lelépni? Még neki áll feljebb,hogy nem hagyom az anyját a sajátunkban dirigálni.
szept. 1. 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem érdemes. Az ilyent el KELL hagyni. Mi az hogy felpofozott? A jövőben sem lesz másabb egyáltalán. Jól mondtad neki, hogy vegye el az anyját. Az ilyent ott kell hagyni azonnal, hát kicsoda ő, hogy még neki esik szarul?

Az a baj ha folytassátok majd minden úgy lesz ahogy anyós mondja, és te kb semmibe leszel véve. Az ilyen egyedül kell megrohadjon az anyjával együtt.

szept. 1. 22:45
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha kapcsolatotok ily korai szakaszában már készségszinten kapsz pofont, ott le kell lépni. Nem az anyós fogja jelenteni a legnagyobb problémát, azt hiszem sejthető.
szept. 1. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem kétszeresen is érdemes volna mihamarabb lelépni. Ha már most pofoz és nem dönthetsz, később mi lesz? Vak komondor? Eltávozás szigorúan munkába és haza? Levegőt vehetsz majd engedély nélkül? Felnőtt ember van, jogod van a téged érintő dolgokban véleményt mondani és közösen kell döntsetek. Mármint a párodnak és neked, nem a kedves anyósjelöltnek.
szept. 1. 22:55
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Menekülj. Nem az anyós a gond, a párod óriási gáz. Megpofozott, nem is kérdés, lépj le, azonnal.

Te ennél többet érdemelsz, remélem tudod.

Vajon mit fogsz kapni, hogy fog reagálni, amikor szakítasz vele, ha már ennyitől bepöccent és pofozkodik? Inkább ne is szólj neki, csak cuccolj össze és menekülj, amikor épp nincs otthon, csak hagyj egy üzenetet, hogy vége, ne is merjen keresni.

Vagy valaki jöjjön érted. Lehetőleg egy jó izmos férfi családtag, annak a látványa majd elveszi a kedvét a pofozkodástól. Ha fenyeget, ordibál, dobd be, hogy távoltartási kérsz, ha valaha is megkeres.

Majd tiltsd le a francba, mindenhonnan. Nehogy felvedd neki a telefont, nehogy ez szavát is elhidd, hogy majd érted megváltozik!

szept. 1. 23:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A házasságban is majd így lesz ez, anyós eldönti, megmondja, megtanácskozza a fiával.

Bántalmazó kisgyerek szinten van, anyucival szemben nem tud kiállni önmagáért, sőt, egyfajta ellened való szövetséget kötnek: hátad mögött eldöntik mi legyen.

Pofon is vágott, lehet hogy tovább is megy a bántalmazással, majd idővel...

szept. 2. 03:49
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Az én szemembe aki megüt egy nőt az nem férfi hanem gyáva féreg. Soha nem lennék képes nőt fizikálisan bántani. Az anyós kisebb gond. Menekülj ebből a kapcsolatból! Ha veleme maradsz csak kús lesz a neved.
szept. 2. 05:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem megpofozna a barátom 15 perc múlva már nem is lennék nála, lépj le amíg még teheted mert az ilyen később is verni fog.
szept. 2. 05:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. 41f
szept. 2. 09:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Ez csak rosszabb lesz. Főleg ha már tettlegességig fajult. Engem ha megütne a párom( nem fog) egy percig sem gondolkodnék. Gondolj bele ha gyerek születik, abba milyen szinten fog beleszólni.
szept. 2. 10:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát baljós jel a pofon. Nagyon. Ez be lesz vetve rendszeresen a jövőben és még ennél több is, amikor bizonyos lesz benne, hogy rá vagy nyomorodva, mert nincs munkád, vagy lakásod és szültél is.

Most menekülj ebből amíg nem késő.

Én is lenézem azt a ”férfit” aki nőre, vagy gyerekre emel kezet, az genetikai selejt.

Mert a férfi biológiai programja a védelem. Már azé amelyik normális.

szept. 2. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!