Anyós végrendeletet írt, amelyben kizárta a férjemet az örökségből. Milyen anya az ilyen?
Szerencsére már jó pár éve elköltöztünk tőle, mert egy igazi uralkodó típusú nem jóindulatú asszony. Mi jól megvagyunk a saját kis otthonukban, nem is hiányzik.
A férjemék hárman vannak testvérek, nemrég a bátyja is összeveszett anyóssal, elköltöztek onnan. Eddig tàvolsàgtartóak voltak, mostmár nyitnànak felénk. Tőlük tudtuk meg, hogy a férjemet ki akarta zárni az örökségből, ezért ügyvédet fogadott, de így csak ha jól tudom kötelesrészt kaphat, ha egyszer örökölni fog.
No, engem nem maga a pénz érdekel, hanem a tudat, hogy egy anya, hogy utàlhatja a saját gyermekét, hogy ilyet tegyen.
Szóval anyós szªrszemét, felé se néztek, rohadjon meg, de azért majd az örökség kell. 🤔 értem. Hát ha van esze, akkor ráiratja valamelyik gyerekére a házat, ő meg holtig tartó haszonélvezettel rendelkezik. Nektek meg nem marad lóf.sz sem.
Mi is megszakítottuk anyóssal a kapcsolatot tizenéve, de amikor meghalt, nem is kellett tőle semmi. Legalább nem köpjük szemen magunkat.
Mindenki azt csinál a pénzével amit akar, senkinek nem kötelessége a gyerekére hagyni. Amúgy Neked semmi közöd a dologhoz, az a férjed dolga, ha örökölne (bár kötelesrésze így is lesz), akkor is az az ő külön vagyona.
Amúgy ha nem fogalkoztok anyóssal, akkor nem mindegy Nektek mit csinál a vagyonnal?
Biztos nálad divat ez és te is élősködsz valaki nyakán. Mi azonban dolgozunk és eltartjuk magunkat.
Tévedés én sosem élősködtem anyós nyakán mint te :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!