Hogyan kellene jól reagálnom apósjelölt megjegyzéseire?
Én 23 éves vagyok, barátom apukája pedig 69, szóval nagy köztünk a generációs szakadék, de mindig jól kijöttünk, kedveljük egymást. Humoros, mindenkivel barátságosan csipkelődő ember.
Az elmúlt kb 1 évben egy kicsit híztam a hasamra. Nem vészes, minden régi ruhám rámjön még mindig,stb, de van az alhasamnál egy kis felesleg. Emellé könnyen felpuffadok, mert laktóz és tojásérzékeny is vagyok. Sokszor feszengek miatta, próbálom behúzni, ha eszembe jut, mert zavar magamon. Sajnos apósjelölt màr többször tett viccesen megjegyzéseket, hogy nagy lett a hasam. Legutóbb pl nyaralás után mikor meglátogattuk őket, megsimogatta a hasam és azt mondta "látom jó volt a horvát kaja". Hasonlók voltak korábban is. Utána mindig rosszul érzem magam, elmegy az önbizalmam, és a jókedvem is.
Nem tudom, hogy kezeljem ezt, mert tudom, hogy viccesnek szánja, nem akar vele megalázni, de nem esik jól. Nem szeretném elrontani a köztünk lévő jó viszonyt, kimondottan konfliktuskerülő vagyok, de szeretném tudatni vele, hogy rosszul esik, amikor a hasamra tesz megjegyzést.
Esetleg volna tippetek, hogy ilyenkor mi lehetne a jó válasz részemről?
Esetleg én fújom fel, és csak engedjem el a fülem mellett?
A leendő apósod megjegyzéseket tesz rád,simogat,és mindezt viccből? Hol van ilyenkor a leendő férjed? Mondd már el neki hogy mit csinál az apja,és téged ez zavar. Már csak azért is,hogy időben rájöjj arra,hogy a párod ki áll melletted,vagy ebben a családban mindenki simogathat mindenkit,mert betegek.
És igen,húzd meg a határaidat!!
Nem kell vele jópofizni, mert mosolyogni hanem a legközelebbinél küldd el a kva anyukájába, ahová való.
Ha HOZZÁM érne egy számomra idegen férfi - a barátom apja nincs olyan viszonyban velem, hogy megtehesse -, ott küldeném el a f.ba, ahová való. Felállnék és az életben nem látna többé.
Ha már a nagyon felnőtt férfi pasikád képtelen ugyanerre.
Megjegyzem, nekem nem kellene olyan "férfi", aki elnézi, hogy bárki simogat meg állandóan beszólogat.
Vannak ilyen vicces beszórogató emberek akik azt hiszik poénos.
És ha valakit sért jön az hogy jaj ne vedd már fel.. Hülyéskedek stb...
De az hogy hasadhoz is ér az taplóság.
25.
Nagy ponént akartál durrantani, de ez nem az a platform.
Az FB-n, ostoba nyugger csoportokban érdemes ezzel trollkodni.
Eszedbe ne jusson, kislány!!! Juj! Te partnernek tekinted ezt az ordas büdösbunkót, és nekiállnál vele emberül beszélni? Négyszemközt? Atyavilág! Hova menekülsz, ha úgy abuzál verbálisan, de akár tapenol is, hogy azt se tudod, fiú vagy-e vagy lány? Ebben az állatban megbízni?
Nem ülünk le vele egy asztalhoz. De ha mégis leülsz, a pohár az ujjaid alatt. Lehet vörösbor is vagy kávé. És úgy pofánönteni, hogy benneragadjon a szó! Lehet teátrálisan is: szépen a háta mögé sétálni, és komótosan a feje tetejéről lecsurgatni az adott lét. Ha a barátod ettől szakít, az a legjobb, ami történhet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!