Hogyan kellene jól reagálnom apósjelölt megjegyzéseire?
Én 23 éves vagyok, barátom apukája pedig 69, szóval nagy köztünk a generációs szakadék, de mindig jól kijöttünk, kedveljük egymást. Humoros, mindenkivel barátságosan csipkelődő ember.
Az elmúlt kb 1 évben egy kicsit híztam a hasamra. Nem vészes, minden régi ruhám rámjön még mindig,stb, de van az alhasamnál egy kis felesleg. Emellé könnyen felpuffadok, mert laktóz és tojásérzékeny is vagyok. Sokszor feszengek miatta, próbálom behúzni, ha eszembe jut, mert zavar magamon. Sajnos apósjelölt màr többször tett viccesen megjegyzéseket, hogy nagy lett a hasam. Legutóbb pl nyaralás után mikor meglátogattuk őket, megsimogatta a hasam és azt mondta "látom jó volt a horvát kaja". Hasonlók voltak korábban is. Utána mindig rosszul érzem magam, elmegy az önbizalmam, és a jókedvem is.
Nem tudom, hogy kezeljem ezt, mert tudom, hogy viccesnek szánja, nem akar vele megalázni, de nem esik jól. Nem szeretném elrontani a köztünk lévő jó viszonyt, kimondottan konfliktuskerülő vagyok, de szeretném tudatni vele, hogy rosszul esik, amikor a hasamra tesz megjegyzést.
Esetleg volna tippetek, hogy ilyenkor mi lehetne a jó válasz részemről?
Esetleg én fújom fel, és csak engedjem el a fülem mellett?
"...megsimogatta a hasam..."
Ki? A barátod apja? Miért hagyod?
Jani bácsi, ne tessék így hozzám érni, ez nagyon zavaró. A vicces megjegyzeseket is tessék hanyagolni, én se mókázok Jani bácsi akármilyén. Ennyi
Fogyj le!
Mit kell ezen ennyit problémázni?
Azt meg miért hagyod, hogy egy vénember a hasad simogassa?
Jó, hogy nem az a probléma, hogy a hasadat simogatja.
Nyilván lenne mit szóvá tenni egy ilyen ráncos fszon, de tökmindegy, mit javaslunk, úgysem fogsz magadért kiállni...
"Hogyan kellene jól reagálnom apósjelölt megjegyzéseire?"
Fogyással.
8.
Ezt írtam én is, de a hasasok lepontoztak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!