Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kellene jól reagálnom...

Hogyan kellene jól reagálnom apósjelölt megjegyzéseire?

Figyelt kérdés

Én 23 éves vagyok, barátom apukája pedig 69, szóval nagy köztünk a generációs szakadék, de mindig jól kijöttünk, kedveljük egymást. Humoros, mindenkivel barátságosan csipkelődő ember.

Az elmúlt kb 1 évben egy kicsit híztam a hasamra. Nem vészes, minden régi ruhám rámjön még mindig,stb, de van az alhasamnál egy kis felesleg. Emellé könnyen felpuffadok, mert laktóz és tojásérzékeny is vagyok. Sokszor feszengek miatta, próbálom behúzni, ha eszembe jut, mert zavar magamon. Sajnos apósjelölt màr többször tett viccesen megjegyzéseket, hogy nagy lett a hasam. Legutóbb pl nyaralás után mikor meglátogattuk őket, megsimogatta a hasam és azt mondta "látom jó volt a horvát kaja". Hasonlók voltak korábban is. Utána mindig rosszul érzem magam, elmegy az önbizalmam, és a jókedvem is.

Nem tudom, hogy kezeljem ezt, mert tudom, hogy viccesnek szánja, nem akar vele megalázni, de nem esik jól. Nem szeretném elrontani a köztünk lévő jó viszonyt, kimondottan konfliktuskerülő vagyok, de szeretném tudatni vele, hogy rosszul esik, amikor a hasamra tesz megjegyzést.

Esetleg volna tippetek, hogy ilyenkor mi lehetne a jó válasz részemről?

Esetleg én fújom fel, és csak engedjem el a fülem mellett?

aug. 5. 17:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%
#9: ha megnyugtat, vékony vagyok, de én is lepontoztalak.
aug. 5. 18:45
 12/35 anonim ***** válasza:
96%
Akik a fogyást javasolják, kicsit el vannak tévedve. Vannak emberek akik nem képesek felfogni hogy vannak dolgok, amiket nem illik. Ilyeneket mondani nem illik. Es csak azért mert valaki nem ismeri az illemet, nem a másiknak kell megváltozni.
aug. 5. 19:08
 13/35 anonim ***** válasza:
94%
Te meg simogasd meg a gatyáját és mondd: Jaj szegény boa meghalt!
aug. 5. 19:20
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Jóska bácsi, tudom, hogy nem szeretne engem megbántani, de kérem szépen, ne tegyen a testemre megjegyzéseket, mert ez rosszulesik.
aug. 5. 19:21
 15/35 anonim ***** válasza:
94%
Nem kérni kell, nem szívesség. Az meg nem tartozik rá, hogy neked rosszul esik. Nem a barátnőd, hogy lelkizzél vele. Ne tegyen a testemre megjegyzéseket, mert nem. És ne tegye a testemre a kezét se.
aug. 5. 19:56
 16/35 anonim ***** válasza:
64%

Csak vagytok annyira közvetlen viszonyban hogy mond neki, tudom hogy viccnek aznaod, és tudod hogy általában értem is a poenjaid de zavar engem ez a súlyfelesleh és magamra veszem most ezeket, nem esik jól.. Tedd már meg hogy nem teszel több ilyen megjegyzést. Ennyi

. Kommunikáció..

aug. 5. 20:10
 17/35 anonim ***** válasza:
93%
Mondom, nem kér szívességet és nem magyarázkodik, 16-os! Nem nyusziskodik és nem dicsérgeti a taplót. Hanem nagyon határozottan helyreteszi. Határt szab. Ha egy felnőtt ember durván határt sért, azzal nem finomkodunk, és nem egyensúlyozgatunk, hogy nehogy megbántsuk az érzékeny lelkecskéjét. Ő bántott meg minket!
aug. 5. 21:13
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Ó a széplelkek.

A csajt frusztrálja a hasa.

A vénember után, majd más is megjegyzi, meg majd terhesnek nézi.

Le kell fogyni a plusz belet.

aug. 5. 21:47
 19/35 anonim ***** válasza:
5%

11.

Mi vagy te?

Valami ezós, hogy nyugtatónak hiszed az idevakart gondolataidat? 🤔😂

Dehogy vagy te vékony.

aug. 5. 21:49
 20/35 anonim ***** válasza:
41%

13.

Minden idők hozzaszólása ever...szakadok.

aug. 5. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!