Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amit kénytelen vagy...

Mi az amit kénytelen vagy eltűrni anyósodtól vagy apósodtól, és már nagyon nem bírod idegekkel?

Figyelt kérdés
aug. 3. 11:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Anyós. Olyan neveket aggat a gyerekre, amik sértők, a gyereknek sem tetszik, kvázi gúnynevek, de nem fejezi be. Minden alkalommal szólok neki, hogy ne hívja így a gyereket, de ugyanúgy folytatja.

Mindenbe bele akar szólni, már semmit nem is kötünk az orrára, de ennek ellenére úgy érzi, érdekel minket a véleménye. Például vettem egy cipőt MAGAMNAK, mikor látta rajtam, nekem esett, hogy ilyen van a hádában is, minek szórom a pénzem, majd ha kell cipő, legközelebb szóljak neki, turkál nekem... Nem szólok, vettem legközelebb cipőt, majd nekem esett, hogy ő megmondta, hol kell cipőt venni, tanuljam már meg beosztani a pénzem. (Jobban keresek nála).

Amit még nehezeb tolerálok, az az, hogy pár éve a fejébe vette, hogy meg fog halni (semmilyen betegsége nincsen), és azóta ezzel nyomaszt minket. Most például elmentek nyaralni, előtte el kellett volna mennünk hozzá elbúcsúzni, mert bármikor történhet vele valami. Nem mentünk. De egyébként képes felhívni telefonon, hogy adjam a gyereket, és hallom, hogy arról beszél neki, hogy ő menjen majd ki a sírjához minden nap (6 éves a gyerek..)

Nem jó amúgy a viszonyom vele, ez biztos lejött, de ez a tipikus ölelgetős így szeretlek, úgy szeretlek ember, aztán amint becsukod az ajtót, hívja a barátnőit, hogy mekkora r*bancnak tart.

aug. 3. 11:41
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Anyósomat nagyon szeretem, jóban vagyunk, nincsenek ilyen negatíg érzéseim vele kaocsolatban, előfordul, hogy valami kapcsán megjegyzi a véleményét, de mivel nem rendszeres, nem zavar, biztos én is csinálom, mint mindenki más, csak nem veszem észre.

Apósom a keményebb dió, mert sosem volt könnyű természetű, de vissza tudtva fogni magát, viszont az elmúlt 2-3 évben láthatóan kezd szenilisedni, nem megy neki az önkontroll, beleszól a dolgokba, beszólogat mindenkinek, nekem is, minden témában. Kerülöm a társaságát, most összeveszni nyilvàn semmi értelme vele, a férjem meg testvére leosztották már 100-szor, de látszik, hogy egyszerűen már nem fogja fel.

aug. 3. 11:50
 3/19 anonim ***** válasza:
62%

Ez a névaggatás fura dolog, mikor gyerek voltam nekem és tesóimnak/unokatesóimnak is volt a nagypapánk által. A teljesség igénye nélkül: Tuskó, Dömdödöm, Sárkány, Kolbász...

Akkor vicces volt, mondjuk most is:D

aug. 3. 12:02
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Második feleség voltam, anyósom mindig az elsőt emlegette. Mikor még csak együtt jártunk, többször is tudomásomra hozta, hogy úgyis ki fognak békülni. Nem így lett. Mivel a férjem nem hallgatott az anyjára, így nem izgattam magam. Túl sokat egyébként sem találkoztunk, a férjem nem volt jó viszonyban az anyjával.
aug. 3. 12:04
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Lakberendezési tanácsokat kaptunk állandóan. Albérletben laktunk, a házunk épült közben és akárhányszor jöttek, volt valami véleményük. Először a sokszor átgondolt alaprajzot akarták átírni, tegyük inkább oda a falat, amoda a spájz kéne, és hova kerül a lépcső a majdani emelethez? Se spájz, se lépcső nem kellett és arrébb se tettük a falat. Aztán milyen ajtó, ablak lesz, mikor fejezzük már be. Végül amikor kész volt, akkor "szép, szép, de csupasz... " Kaptuk a dísztárgyakat. Egyiket sem tettük ki. Leálltak végül, de az a pár év fárasztó volt.
aug. 3. 12:28
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Apósom nagyon izzadós, rém büdös, mert mellé nem annyira jó a szemelyi higiéniája. Mellé egy lusta disznó, aki rossz hatással volt a fiaira, akik szintén lusták lettek, alig bírtam kinevelni férjemből a "szokást", hogy majd az asszony meló után föz, mos, takarít, ő meg döglik a fotelban és játszik...
aug. 3. 13:30
 7/19 anonim ***** válasza:
90%

1.

Ugye már nem viszed oda a gyerekedet, hogy alázzák?

aug. 3. 13:32
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon jó kapcsolatom volt apósommal és anyósommal is, pedig egyetlen gyerekük a fiuk. A gyerekek nevelésébe nem avatkoztak bele, eleinte talán kicsit kíváncsibbak voltak és szerettek több "tanácsot" osztani a kelleténél de az évek folyamán leszoktak róla anélkül, hogy vitázni kellett volna velük. Anyósom már nem él, de látszott rajta, hogy szeret és nem csak színből, ahogy apósom is.
aug. 3. 13:44
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

8.

Milyen szerencses vagy!

Irigyellek egy kicsit.

aug. 3. 14:09
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
9. - Azért olvasom csodálkozva a GYK-n, hogy milyen rossz a viszony sok helyen az anyóssal, nekem szinte hihetetlen.
aug. 3. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!