Ez már szakításra ad okot?
Na, ez így nettó bunkóság...Most őszintén, otthonlakó tinik vagytok? Mert ha nem, akkor ez a fajta hozzáállás mind a bunkó anyja, mind pedig a puhap.öcs párod részéről tűrhetetlen. Du-gás közben is kiszáll belőled, ha anyuka csettint?
Egyáltalán miért családdal nyaral egy fiatal pár? Nincs nektek saját, közös életetek 6 év után? Ha együtt laktok azért, ha nem nem, akkor meg pláne azért...bakker, miért nem akartok EGYÜTT nyaralni, ahelyett, hogy anyuci-apuci s.eggében vagytok még nyaraláson is...
19, kerdezo. Hat ez eldolt... eldolt orokre.
Anyuci pici fia valasztott: meg nem tudott lejonni a primitiv anyja csecseirol, holott a kora mar boven megvan hozza. :-D ;-)
A legkozelebbi valasztasnal mar jobban tudsz figyelni a red flagekre es az elso ilyennel szevasz! ;-)
Orulj, hogy megszabadultal ettol a bagazstol!
Szakítanék olyan emberrel, aki nem áll ki értem.
Bocs: szakíTOTTAM olyan "férfival". Nekem nincs szükségem az örökös feszülésre, mert anyuka állandóan hisztizik valamin, keresztbe szervez, levegőnek néz a barátom meg arra nem képes, hogy helyre tegye.
Ennek a kapcsolatnak nem lesz jövője, kérdező, jobb lenne mielőbb elengedni.
" a fia nem igazan mert kiallni mellettem az anyjával szemben"
Máskor szerinted kiáll majd melletted?
Szerintem nem. 6 éve együtt vagytok, de nem néz sokba, ha hagyja hogy így kezeljen az anyja. Ha szeretne téged, akkor minimum rászólt volna hogy vegyen visszább. Ez csak rosszabb lesz.
Ha hamarabb le egyeztettétek a pároddal hogy veletek megy akkor így járt az anyós.
Amúgyis gondolom veled akar inkább menni.
Majd máskor megy velük. Legközelebb úgy szervezi hogy semleges időbe az anyós.
De anyós miatt elhagyni hülyeség.
18# Igaza van.
Hány évesek vagytok? Mert az se mindegy.
Miért nem mentek csak ti ketten? Külön éltek van önálló döntésetek kivel mentek ha meghívtak.
6éve vagytok együtt de házasok? Vagy sima párkapcsolat? Mert mostanában a barát/barátnő is szereti anyós, apósnak nevezni a párja szüleit holott nincs házasság.
Ezt azért gondolom mert ha házasok vagytok 6év házasságot felrúgni egy anyós taplósága miatt nekem fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!