Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez már szakításra ad okot?

Ez már szakításra ad okot?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 6 éve vagyunk együtt, és idén úgy sikerült, hogy az én szüleimmel közös nyaralasra meghivtuk őt is. Errefel a kedves anyos, ugyanarra a hétre szervezte az ő családi nyaralasukat is, amire nem eleg, hogy engem nem hívtak, még nagyon csúnyán leállt velem veszekedni, hogy miert jon velünk a fia, és hogy mi tettük tönkre az ő nyarukat. Olyan dolgokat vágott a fejemhez ami sértő volt, és világossá vált hogy nem tisztel egyáltalán. Azt érzem, hogy ezek után már nem tudom őket elviselni, a fiukat viszont nagyon szeretem, ezért ragodok a maradás és a szakítás között. Megjegyzem, az is nagyon rosszul esett, hogy a fia nem igazan mert kiallni mellettem az anyjával szemben, kedves mama nagyon manipulalja

aug. 1. 10:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
6%
Jobban jár a pasi, ha szabadul tőled. Ritka buta vagy.
aug. 1. 12:21
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
Hat év után nem a szüleiddel kellene nyarlást szervezni, hanem a pasiddal.
aug. 1. 12:24
 13/31 anonim ***** válasza:
20%
5, mégis milyen kiállást szeretnél azon kíül, hogy a kérdésből kiderül, a pasi nem az anyjával megy nyaralni???
aug. 1. 12:25
 14/31 anonim ***** válasza:
60%
De te 6 éve után miért a szüleiddel mész közös nyaralásra, miért nem csak a pasiddal?
aug. 1. 12:53
 15/31 anonim ***** válasza:
57%

Igen szakíts, ha nem áll melléd anyóssal szemben. Ez idővel csak rosszabb lesz.

Én 10+ éve vagyok ilyen kapcsolatban, de az én férjem mellém állt 10/10 x az ilyen vitákban mikor a családja engem ekézett. Ez sem idilli mert meg nem szakította a kapcsolatot így mindig volt lehetőségük újra bántani. Meg egy csomó idő volt mire felfogta hogy ebből nem lesz barátság már.

aug. 1. 13:22
 16/31 anonim ***** válasza:
63%
15, annyira nem áll mellé, hogy a kérdező családját választotta nyaralásnál :D
aug. 1. 13:23
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
Én attól tenném függővé a dolgot, h a párod h reagálja le a helyzetet. Egyértelmű h melléd kell állnia nem az anyja mellé, ez így normális. Állítsd kész tények elé, mondd meg neki h tisztázza a dolgot az anyjával és kérje ki magának ahogy veled beszélt. Abból ahogy reagál pontosan tudni fogod hanyadik vagy a rangsorba. Ha második akkor tipli, nem fog változni ez 1000 %.
aug. 1. 13:35
 18/31 anonim ***** válasza:
5%

Melyik nyaralás volt előbb lefoglalva?

Az anyósod tudott-e arról, hogy a fia erre az időtartamra már elígérkezett a te szüleidhez?

Abban egyébként semmi kivetnivalót nem látok, hogy anyósod téged nem hívott a családi nyaralásukra.

Az egész problémakör inkább illene a tini párkapcsolatok közé, nem a felnőttekébe. Hány évesek vagytok? Együtt laktok, vagy mindegyikőtök a szüleivel?

aug. 1. 13:40
 19/31 A kérdező kommentje:
A mi nyaralasunk volt hamarabb leszervezve, és úgy dontott, hogy felé nyaralast velem tölt, masik felére meg atutazik a szüleihez.
aug. 1. 15:01
 20/31 anonim ***** válasza:
86%
Na én ennél a kijelentésnél hagynám ott. Leszervezitek korábban és igent mond majd változtat azért, mert anyukája ugyan arra az időre szervez és nem mer nemetmondani. Ez parasztság. Későbbiekben is ez lesz mindenben ahogy anyukája akarja?
aug. 1. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!