Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miert tesz úgy mintha meg sem...

Miert tesz úgy mintha meg sem hallaná?

Figyelt kérdés
Biztos veletfk is volt higy meséltek valamit és be sem tudod fejezni a történtetet mert közben elkezd másról beszélni vagy ugy tesz mintha nem hallaná, elnéz stb. De ezt mind úgy mintha nem bunkóságból tenné de mégis konkrétan bunkó! Ti hogyan reagáljátok le? Nekem anyósom és apósom is ilyen egyszerűen elegem van.
2024. júl. 14. 14:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
91%
Hát ne csináld a férjed miatt! A férjed nem tudja, hogy neked ez rossz?
2024. júl. 14. 19:35
 22/32 A kérdező kommentje:
Én szeretem a ferjem és ezt megteszem érte amig tudom. Ő is tesz értem. Akkor volt ez amikor a 3-kal voltam terhes. Ferjem is rohangal mert 2 fele kellett menni
2024. júl. 14. 20:03
 23/32 anonim ***** válasza:
A férjednek mért van arra igénye, hogy te menj az ő szüleihez, akiknek viszont kifejezetten ellenükre van ez?
2024. júl. 14. 20:45
 24/32 A kérdező kommentje:
A ferjem szülei minket rendszeresen hivnak. Foggalmam nincs miért, nekik ez a látszat a fontos hogy együtt van a nagy család. A ferjemnek meg fontosak a szülei amit kénytelen voltam elfogadni. Nem veszekedhetek vele emiatt. Nem akarom őt elhidegíteni a családjátol. Egyszerűen csak nem értem hogy amugy miért ilyenek a szülei.
2024. júl. 14. 20:59
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Ki kell, hogy ábrándítsalak: nem téged hívnak. Kifejezetten bosszantja őket a jelenléted, csakúgy, mint téged az övék. Minek játszotok kisded játékokat, ami senkinek nem hiányzik. A férjednek van lába. Van kocsija is talán. Odatalál egyedül. Te oda nem kellesz. Senki nem mondta, hogy ő ne menjen, ezt te kombinálod!
2024. júl. 14. 21:19
 26/32 anonim ***** válasza:
88%

Nekem anyám ugyanez. Folyamatosan fossa a szót. Teljesen jellegtelen sztorikat mesél az általunk nem ismert ismerőseiről.

De ha mi mesélünk neki valamit, akkor mintha meg se hallanná.

2024. júl. 14. 22:46
 27/32 anonim ***** válasza:
85%
Ők saját magukkal foglalkoznak, be vannak szűkülve a saját világukba. Sok idős ilyen. Az én anyósom is, abszolút nem érdeklik a gyerekek, udvariasságból csinál egy műlelkendezést, de kb 2 percig bírja. Az a megoldás, hogy nem megyünk oda, látszat kedvéért se. A hiszti pedig nem érdekel.
2024. júl. 15. 06:55
 28/32 anonim ***** válasza:
67%
Nem értek egyet veled, de úgysem értenéd meg, miért...
2024. júl. 15. 08:16
 29/32 A kérdező kommentje:
Attol hogy nem értem hogy viselkednek nem frltétlenül az a jó ahogy ők teszik. De visszakanyarodva a kérdéshez akkor sem fogom fel miért kell ilyen bunkónak lenni. 2 havonta talalkozunk kb akkor igenis ha hozzábeszélek nézzen rám! Én is rájuk nézek ha mondanak vmit nem pedig elfordítom a fejem. Jol néznénk ki ha minden ember így kommunikálna....
2024. júl. 15. 09:42
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell menni 2 havonta se. Felnőtt ember nem hagyja magát megalázni. Ezek bunkók, nem társaság.
2024. júl. 15. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!