Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van okom aggódni, ha az orvos...

Van okom aggódni, ha az orvos meghallgatta a tüdőmet és azt mondta, hogy mintha a jobb oldalinál kevesebb levegőt hallana, utána viszont elküldött röntgenre és azt mondta semmi elváltozást nem látnak rajta, nincs semmi gond?

Figyelt kérdés
Egy hipochondernek ilyet mondani... :)
2023. júl. 27. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Akkor most ő jön, neki kell elmennie egy soron kívüli hallásvizsgálatra.
2023. júl. 27. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkoromban anyukam fraszt kapott, mikor a doktorno szivzorejeket hallott nalam. Megfazas es foleg igazolas miatt mentunk amugy. Voltam EKG-n, meg vizsgalgattak, es semmi bajom nem volt, zorejek sem.
2023. júl. 28. 00:47
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Olyan nincs, hogy kevesebb levegőt hall, max csökkent légzéshang létezik. A röntgen szerint nincs gond, az oké, de ettől még ha panasz van és hallásra valami nem stimmel, akkor kellenek további vizsgálatok.
2023. júl. 28. 08:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Azzal a panasszal mentem, hogy a jobb lapockám alatt érzek valamiféle fájdalmat. Valószínűleg meg van csak húzódva egy izom, ha nem találtak semmit. Légszomjam nincs.

Az is tény, hogy kissé hipochondoer vagyok, hajlamos vagyok mindennel is orvosokhoz rohangálni. Ezt próbálom tudatosan néha legyőzni magamban, de nem mindig sikerül. Valószínűleg most is csak ez volt. Igazából csak megerősítést várok, vagy nem tudom, hogy minden rendben van, ha a röntgen felvétel is rendben volt.

Az orvosok 100%-ban rendesek voltak.

1-es: jó volt :)

2023. júl. 28. 11:52
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
A röntgenen valószínűleg PTX-et és esetleges folyadékot kerestek, ez nem igazolódott, így tüdőben nincs gond.
2023. júl. 28. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg, köszönöm.
2023. júl. 28. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!