Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miert tesz úgy mintha meg sem...

Miert tesz úgy mintha meg sem hallaná?

Figyelt kérdés
Biztos veletfk is volt higy meséltek valamit és be sem tudod fejezni a történtetet mert közben elkezd másról beszélni vagy ugy tesz mintha nem hallaná, elnéz stb. De ezt mind úgy mintha nem bunkóságból tenné de mégis konkrétan bunkó! Ti hogyan reagáljátok le? Nekem anyósom és apósom is ilyen egyszerűen elegem van.
2024. júl. 14. 14:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%
Hány évesek?
2024. júl. 14. 15:45
 12/32 anonim ***** válasza:
81%

10

Nem volt kar, mert ez a lényeg. Azért nem hallgatja meg, mert nem erdeklik az unokák és nem akar segíteni.

2024. júl. 14. 15:45
 13/32 anonim ***** válasza:
35%
Szomorú, hogy segítséget vársz el. Az bosszant leginkább téged!
2024. júl. 14. 15:48
 14/32 anonim ***** válasza:
48%

12

Nem ez volt a lényeg. Hanem az, hogy nem hallgatják meg, közbevágnak, mintha nem is beszélt volna, és elkezdenek ők dumálni. Hogy most atomfizikáról beszél nekik, vagy a kisgyerekeiről, az totál mindegy az anyós-após bunkóságát nézve.

2024. júl. 14. 16:19
 15/32 anonim ***** válasza:
52%

14

Nem, nem mindegy. A kérdező azt írta, az unokakrol beszél nekik, meg arról, hogy segíteni kellene. Ezek nem érdeklik őket. Jelenleg a csináljunk úgy, mintha nem hallanánk, hátha abba hagyja fázisban vannak. Ha ez nem jön be, akkor lesz majd a nyílt Juli, nem érdekelnek a gyerekek és nem megyünk segíteni hozzaszolas. Akkor majd megint besertodik a kérdező.

2024. júl. 14. 16:22
 16/32 anonim ***** válasza:
80%
14, és hol a határ? Meddig kell eltűrni, hogy valaki csak mondja, mondja, ami téged nem érdekel?
2024. júl. 14. 16:26
 17/32 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyen emberekkel nem beszélek. Tőmondatok, hümmögés és fapofa. Érzékeltetem vele, hogy válaszra se méltatom.
2024. júl. 14. 16:35
 18/32 anonim válasza:
20%
Mert b*nkó vagy nagyot hall
2024. júl. 14. 17:11
 19/32 A kérdező kommentje:
Ezt mindig csinálják. Tehát bármikor elkezdek beszélni ez a vége hogy nem figyelnek. Most legutobb az unokákrol beszéltem és ez mar sok volt. Sosem babysitterkedtek, most vigyaztak először gyerekekre. Sosem hagytuk rájuk őket de most nehéz a házat berendezni 3 mellett ezért kértem meg hogy segítsenek. Kötelezö vizit igen. Tökre nehéz 3 gyerek mellett elutazni amikor füttyentenek egyet. Kinek kényelmes 8 hónapos terhesen templomban rohangálni a másik 2 után? Nekem ez kötelezö vizit mert amugy nincs kedvem hozzá a férjem miatt csinálom
2024. júl. 14. 19:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Kinek kényelmes 8 hónapos terhesen templomban rohangálni a másik 2 után?

A gyerekek apja is terhes?

2024. júl. 14. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!