Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szoktatok anyóssal,apóssal...

Szoktatok anyóssal,apóssal strandra járni? Anyós írt egy üzenetet, hogy mit szólnánk hozzá, ha közösen elmennénk az aquaworldbe.Írtam,hogy majd megbeszéljük a fiával, ha hazajön.Tudom, hogy nem érezném magam jól.

Figyelt kérdés
Nem vagyok elégedett a testemmel és nem szeretném, ha látnának fürdőruhába. A párom szerint furcsa vagyok, hogy én nem akarok menni.
2024. jún. 7. 22:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%

Egy hatalmas heg van a hasam közepén, amit mindenki megbámul. Emellett étkezési zavaros voltam, ami miatt úgy nézek ki sok helyen, mint egy albínó féltigris.

Egyszer elmentem apósékkal a strandra, aztán ott szorongtam, amíg ők a gyerekkel játszottak. Persze észrevette anyósom, hogy zavar engem ahogyan mások bámulnak meg feszélyezve érzem magam.

Erre tök nyugodt hangon mondta, hogy nincs mit szégyellnem magamon, ugyanis senkinek nem ezek fognak feltűnni, hiszen a fia sem azért bánul engem olvadozó tekintettel, mert olyan a testem, amilyen, hanem mert szeret és tisztel.

Most 37 hetes terhesen, extra adag striával minigatyában meg lenge pólóban csámborgok mindenfelé, mert anyósom rendberakta a lelkemet. Tudod mit, full igaza volt. Az ő hatására kezdtem el újra menni szakemberhez és elfogadtam magam. Azóta senki véleménye nem izgat.

2024. jún. 10. 21:42
 22/23 anonim ***** válasza:
80%
Fel lehet venni olyan ruhat is, ami takar. Az en volt ferjem csaladjaban se volt divat hogy a nok bikiniben mutogatjak magukat. Vegyel rovidnadragos, egybereszes furdorucit. Amugy is izlesesebb, foleg egy apos vagy esetleg sogorok elott ...
2024. jún. 12. 11:18
 23/23 anonim ***** válasza:
72%
Na mi lett végül? Remélem nem mentél úgy, hogy nem akartál. Vagy ha elmentél, remélem hogy végül jól érezted magad!
szept. 5. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!