Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szoktatok anyóssal,apóssal...

Szoktatok anyóssal,apóssal strandra járni? Anyós írt egy üzenetet, hogy mit szólnánk hozzá, ha közösen elmennénk az aquaworldbe.Írtam,hogy majd megbeszéljük a fiával, ha hazajön.Tudom, hogy nem érezném magam jól.

Figyelt kérdés
Nem vagyok elégedett a testemmel és nem szeretném, ha látnának fürdőruhába. A párom szerint furcsa vagyok, hogy én nem akarok menni.
2024. jún. 7. 22:17
A kérdező szavazást indított:
Volt már ilyen programunk anyósékkal
Nem volt ilyen programunk anyósékkal
54 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem jársz strandra? Vagy jársz, de az nem zavar, ha idegenek látnak fürdőruhában csak az a probléma, ha anyósék?
2024. jún. 7. 22:23
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Igen, szoktunk közösen járni. Senkit sem érdekel, hogy kinek milyen teste van. 🥱🤷🏼‍♀️
2024. jún. 7. 22:28
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Mi is járunk elég nagy családdal. Van mikor kevesen van mikor sok családtag tud jönni. Nem vagyunk kigyúrt testűek és kevés is a tökéletes testű a strandon. Nem is ezért megy senki.

Ez miatt nehogy otthon maradj. Keress egy jó fürdőruhát, színben passzoló hálós strandruhát és akkor már van is rajtad valami ruhaszerű ha kijöttök a vízből, a vízben meg nem látszol.

De ezt a nem vagyok elégedett a testemmel hülyeséget engedd el. Akkor te soha nem jársz a tengerre, Balatonra sem nyaralni?

Ez miatt nem maradok otthon.

2024. jún. 7. 22:38
 4/23 A kérdező kommentje:
1-es konkrétan strandra nem szoktunk járni, de voltunk többször a Balatonon a párommal, a miskolctapolcai barlangfürdőbe is. Ha idegenek látnak az nem zavar, csak a rokonság.
2024. jún. 7. 22:50
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
Máshova se, nem hogy strandra.
2024. jún. 7. 22:52
 6/23 anonim ***** válasza:
30%
Dehogy mennék, ne nézegessenk, főleg apóska.
2024. jún. 7. 23:10
 7/23 anonim ***** válasza:
39%
Persze, voltunk már strandon együtt. Ha annyira zavar a tested, miért nem teszel azért, hogy kevésbé tavarjon+
2024. jún. 8. 01:28
 8/23 anonim ***** válasza:
72%

" Ha annyira zavar a tested, miért nem teszel azért, hogy kevésbé tavarjon+"

Ez nem így működik. Aki hajlamos a testképzavarra meg az önbizalomhiányra, az oda is hibákat magyaráz be, ahol nincsenek. Ha megold egyet, akkor pedig kreál egy másikat. Bármi van, úgy gondolja majd, hogy nem elég jó, mert a fejében van a "gond".

Az anyám konkrétan olyan volt, mint egy Barbie baba, tökéletes homokóra alkat lapos hassal, nagy mellel, kerek fenékkel. És meggyőződése volt, hogy ő nem vetkőzhet bikinire, nem mehet strandra, mert nem néz ki jól, és kinézik majd maguk közül a többiek. 🙄

2024. jún. 8. 02:35
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

De aki a rokonságtól fél, hogy mit szól hozzá, az nem testképzavaros, hanem megfelelési kényszeres. Idegenek felé nem irányul a kérdező félelme. Csak a családtól fél.

Én nem tudok ide sem mást írni neked, mint amit megannyi kérdéshez írtam már. Pszichoterápiára van szükséged.

2024. jún. 8. 05:36
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell belemenned olyanba, ami nem komfortos, és ignoráld, mit mond más erről.

Viszont a gyerek meg a férjed menjen, ha szeretnének. Neked meg lesz egy kis szabadidőd.

2024. jún. 8. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!