Szoktatok anyóssal,apóssal strandra járni? Anyós írt egy üzenetet, hogy mit szólnánk hozzá, ha közösen elmennénk az aquaworldbe.Írtam,hogy majd megbeszéljük a fiával, ha hazajön.Tudom, hogy nem érezném magam jól.
Mi is járunk elég nagy családdal. Van mikor kevesen van mikor sok családtag tud jönni. Nem vagyunk kigyúrt testűek és kevés is a tökéletes testű a strandon. Nem is ezért megy senki.
Ez miatt nehogy otthon maradj. Keress egy jó fürdőruhát, színben passzoló hálós strandruhát és akkor már van is rajtad valami ruhaszerű ha kijöttök a vízből, a vízben meg nem látszol.
De ezt a nem vagyok elégedett a testemmel hülyeséget engedd el. Akkor te soha nem jársz a tengerre, Balatonra sem nyaralni?
Ez miatt nem maradok otthon.
" Ha annyira zavar a tested, miért nem teszel azért, hogy kevésbé tavarjon+"
Ez nem így működik. Aki hajlamos a testképzavarra meg az önbizalomhiányra, az oda is hibákat magyaráz be, ahol nincsenek. Ha megold egyet, akkor pedig kreál egy másikat. Bármi van, úgy gondolja majd, hogy nem elég jó, mert a fejében van a "gond".
Az anyám konkrétan olyan volt, mint egy Barbie baba, tökéletes homokóra alkat lapos hassal, nagy mellel, kerek fenékkel. És meggyőződése volt, hogy ő nem vetkőzhet bikinire, nem mehet strandra, mert nem néz ki jól, és kinézik majd maguk közül a többiek. 🙄
De aki a rokonságtól fél, hogy mit szól hozzá, az nem testképzavaros, hanem megfelelési kényszeres. Idegenek felé nem irányul a kérdező félelme. Csak a családtól fél.
Én nem tudok ide sem mást írni neked, mint amit megannyi kérdéshez írtam már. Pszichoterápiára van szükséged.
Nem kell belemenned olyanba, ami nem komfortos, és ignoráld, mit mond más erről.
Viszont a gyerek meg a férjed menjen, ha szeretnének. Neked meg lesz egy kis szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!