Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szoktatok anyóssal,apóssal...

Szoktatok anyóssal,apóssal strandra járni? Anyós írt egy üzenetet, hogy mit szólnánk hozzá, ha közösen elmennénk az aquaworldbe.Írtam,hogy majd megbeszéljük a fiával, ha hazajön.Tudom, hogy nem érezném magam jól.

Figyelt kérdés
Nem vagyok elégedett a testemmel és nem szeretném, ha látnának fürdőruhába. A párom szerint furcsa vagyok, hogy én nem akarok menni.
2024. jún. 7. 22:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Ha annyira zavar a tested, miért nem teszel azért, hogy kevésbé tavarjon+"

Az ellen nem tudok tenni, hogy striás a bőrőm. A párom már így ismert meg őt nem zavarja, de azért rokonok előtt nem mutogatnám szívesen. A fenekem csíkos főleg, de lejebb is ami már látszik fürdőruhàba. 163 cm-hez 51-52 kg vagyok. Sose voltam kövér. Akkor lett ilyen mikor hirtelen lefogytam stressz miatt 14 kilót.Az hogy idegenek mit gondolnak nem érdekel. Az adott helyre is elmennék ha csak 2-en mennénk pld.

2024. jún. 8. 09:16
 12/23 A kérdező kommentje:

10-es nincs gyerek meg férj.

A párom és párom szülei lennének ott.

Itthon megbeszéltük, rajtam múlik megyünk vagy nem.

Nem is tudom mivel kellene megindokolnom feléjük hogy én ilyen programot nem akarok.

2024. jún. 8. 09:25
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Én mennék, mert full leszrom, ki mit gondol a testemről.

13 éven keresztül voltam étkezési zavaros, majdnem meghaltam, akinek nem tetszik, MOST hogy nézek ki, elmehet oda szépen :D

Amúgy te tudod. Ha neked kényelmetlen, ne menj, de ne magyarázkodj meg kifogásokat keress, hanem mondd meg: nincs kedved elmenni. Ennyi.

2024. jún. 8. 10:33
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Stria - nekem is van, nem is kevés, mert az anorexia-bulimia miatt szörnyen ingadozott a súlyom.

68 > 45 > 53 > 35 (csoda, hogy ebből kijöttem) > 53-54 (néha több is), most megint 48 mert beteg vagyok.

De ismétlem: nem kell indokot mondani: nem mész, mert nem akarsz.

2024. jún. 8. 10:35
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Akkpr ne menj, de azért furcsa hogy csak anyósék zavarnak. Szóltak már be vagy mi? Mert ha nem nem tudom miért rosszabbak mint akárki más.
2024. jún. 8. 12:13
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

Ha férj nincs, anyós, após sincs, max a párod szülei.

Maradj otthon, de párodtól ezt nem várhatod el, ha ő jól érezné magát. Ha komolyan tervezel vele, akkor pedig az egész helyzettel nem ártana kezdeni valamit, mert esélyesen később is felmerülhet ilyen program, pláne ha gyerek is lesz.

2024. jún. 8. 16:04
 17/23 A kérdező kommentje:

15-ös azért zavarnak ők, mert ők hozták ezt fel. Bármilyen más rokon is zavarna. Idegenek előtt nem érzem magam rosszul.

16-os igaz, de mi így hívjuk őket.

Páromat nem érdekli a dolog. Azt mondta ha engem érdekel elmehetünk ha nem akkor nem. De nyugodtan mehetne nélkülem, ha szeretne. Nincs korlàtozva. 8 éve vagyunk együtt. Gyereket nem tervezünk.

2024. jún. 8. 19:33
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

Baromian nem vagy rendben lelkileg, ha ilyen totálisan lényegtelen idiótaság miatt zavartatod magad! Nulla jelentősége van a striáknak, sőt, mínusz nulla! Senki nem Gina Lolobrigida (bocs, nem tudom, ki a mai csodanő), az anyós meg aztán garantáltan nem az! Nem kreálhatsz problémát egy ilyen totálisan közömbös külső jegyből! Pszichológusra van szükséged!

Hogy hazugsággal (mert másképp nem tudsz) vagy egyáltalán bárhogy visszautasítod az anyóssal közös programot úgy, hogy amúgy jó a kapcsolatotok, sokkal kártékonyabb mind a vele, mind a férjeddel való viszonyodra, mint az, hogy meglátja az (ó, jaj, borzalom!) striádat! Nehogy gyereked legyen, mert ilyen szintű éretlenséggel nem vagy alkalmas a nevelésére!

2024. jún. 8. 23:55
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
Még felöltözve is kellemetlen a közelségük, nemhogy egy szál fürdőruhában. :D
2024. jún. 9. 07:08
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

Én anyósommal szívesen mennék, apósommal viszont nem. (Nincsenek együtt) De nem járnak ilyen helyekre alapból sem. Anyósom látott már fehérneműben is, volt, hogy egy légtérben öltöztem vele, nem zavar a jelenléte.

De, amennyiben neked ez kellemetlen lenne, szíved joga nem menni. Nem kell megerőszakolni magad.

Ha érzel némi vágyat, meg lehet próbálni, aztán legfeljebb kellemesen csalódsz.

(Viszont a párodat engedd, menjen, ha akar.)

Nem kell megindokolni, miért nem mész. Nincs kedved hozzá. Kész. Ha további indoklást kérnek, akkor megmondod, hogy nem akarsz magyarázkodni.

2024. jún. 9. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!