Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom FALUN napi szinten...

Anyósom FALUN napi szinten azon panaszkodik,hogy ugatnak a kutyák,nem tud tőle aludni,miért nem tanítja meg a gazda,hogy ne ugasson a kutya.. Hogy építsem le ezzel a hülyeségével?

Figyelt kérdés
Ő is,ahogyan én is, vidéki volt, most 60 éves. Most is vidéken élünk. Állandó szinten azon morgolódik a kocsiban, vagy beszélgetésnél,hogy ő füldugóval sem tud aludni,mert a szomszéd kutyái így meg úgy..Más témát sem ismer..És hozzátenném azt is,hogy mellettük nincs is kutya, hanem a mi szomszédaink kutyáját hallja, tehát engem merőben jobban kellene,hogy zavarjon mivel én hallom az ugatását, meg a bozótosban való zörgését is. (kuvasz a kutya). Nagyon gyűlik bennem,hogy megmondjam a kutyának az a dolga,hogy ugasson,ha ennyire nem bírja dugó mellett sem,akkor költözzön városba..Hogyan intézzem el békés módon,de úgy,hogy vegye a lapot,és nincs igaza?
2024. máj. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

50.

Azt hiszel amit akarsz.

De nem vagy valami eszes, csak hajtogatod, mint egy csúfolódó ovis, hogy "kutyafób".

Te meg együgyű és igénytelen az ápolatlan, elhanyagolt állatokkal szemben.

2024. júl. 16. 10:49
 52/52 anonim ***** válasza:

#51 te meg a csúfolódásomat látványosan magadra is veszed 😉

KUTYAFÓÓÓB FÚÚÚJ😲

2024. júl. 16. 11:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!