Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom szülei meg fognak...

A párom szülei meg fognak haragudni, ha a kutyájukat kitiltom a lakásomból, ahol a párommal élünk?

Figyelt kérdés

1. Cicánk van.

2. Én semmilyen kutyát sem szeretek.

2023. febr. 3. 18:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
48%

Te megharagudnál, ha valamiért vinned kellene a cicát és kitiltanák?

1. Kutyájuk van

2. Ők semmilyen cicát nem szeretnek

Megjegyzem, mi már csak olyan helyre megyünk, ahova az öreg, 18 éves kutyánkat is vihetjük, mert öreg korára olyan mértékű szeparációs szorongás alakult ki nála, hogy még a szemetet is gond kivinni nélküle.

Szóval, én nem haragudnék meg érte, csak nem mennék, de talán ez mindkettőnknek jó lenne!

2023. febr. 3. 18:38
 2/33 anonim ***** válasza:
85%

Kinek a mije?

A te lakásod, az ő kutyájuk, az ő haragjuk.

És?

2023. febr. 3. 18:38
 3/33 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ, hogy milyen sűrűn jönnek és miért nem lehet otthon hagyni a kutyát.

Hetente 2-3x nem kell a kutyájukat elviselned, ha nem szereted a kutyákat, de egy évben 2-3x le lehet nyelni a békát, hogy ne legyen feszültség a családban.

2023. febr. 3. 18:42
 4/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha a ti otthonotok, akkor ti mondjátok meg, hogy beengedtek-e kutyát.
2023. febr. 3. 18:42
 5/33 A kérdező kommentje:
1-es, mi senki nyakára nem visszük oda a macskát, főleg a párom cicája fél minden kutyától. 3-as, nem érdekel, hozzám az év egy napján sem jön be kutya, az biztos, különben kivágom vele együtt, aki ide hozza, nem érdekel ki az.
2023. febr. 3. 18:48
 6/33 anonim ***** válasza:
96%

"...hozzám az év egy napján sem jön be kutya, az biztos, különben kivágom vele együtt, aki ide hozza, nem érdekel ki az."

Ha nem érdekel, sőt kivágod kutyástól, akkor mi a kérdés?

2023. febr. 3. 18:51
 7/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha kiteszed a szűrét, bárki is az, nem lényeges a kérdés, hiszen nem számítanak. És ebben az esetben teljesen jogosan. Nekem két kutyám van lakásban, de teljesen megértem, aki annyit sem akar, hogy a kutya mancsa a padlójára lépjen. Pláne ha macska van, de anélkül is. Eszembe nem jutna valakinek a lakásába vinni a kutyámat. Ha emiatt megharagudnak, fortyogjanak magukban és duzzogjanak, mint a gyerekek. Mehet a másik lakásába kutya? Igen vagy nem. Nem? Hát basszus, akkor oda nem megy kutya. Akinek nem tetszik, nem kell menni.
2023. febr. 3. 18:53
 8/33 anonim ***** válasza:
99%

Kutyaskent mondom, hogy tok jogos, ha nem akarsz kutyat a sajat lakasodba. En is csak oda szoktam vinni, ahol megengedik, legfokepp ezek a kutyas ismerosok, szoval nincs gond ebbol. Nyilvan amugy meg otthon tudom hagyni,en nem sertodnek meg ezen.

De ha ilyen stilusban kozlod veluk, mint ahogy ezt itt leirtad, az gaz lesz.

Normalisan kell megbeszelni, nem igy.

2023. febr. 3. 18:59
 9/33 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán minek viszik oda? Aki nem tart kutyát, nyilván a lakása se úgy van berendezve, hogy az kutyabarát legyen. Ha nem olyan a kutya, hogy lefekszik az első szőnyegre indulásig és jelez ha ürítenie kell, akkor nem illik odavinni beleegyezés nélkül.
2023. febr. 3. 19:00
 10/33 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj 1-es, de jó bunkó dolog más házába vinni a háziállatod.

Ha meg a kutyád fontosabb, minthogy meglátogasd a gyereket, kár volt gyereket vállalni.

2023. febr. 3. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!