Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom szülei meg fognak...

A párom szülei meg fognak haragudni, ha a kutyájukat kitiltom a lakásomból, ahol a párommal élünk?

Figyelt kérdés

1. Cicánk van.

2. Én semmilyen kutyát sem szeretek.

2023. febr. 3. 18:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%
Ez a kérdés amúgy már volt vagy kétszer mostanában, akkor is elmondtuk, hogy mi nem ismerjük a párod szüleit. Vannak olyanok kutyab*zik, akik megsértődnek és hisztiznek, ha nem vihetik mindenhova a kutyájukat, meg vannak olyanok, akik fel tudják fogni, hogy más házába illetlenség beerőltetni az állatokat.
2023. febr. 3. 19:18
 12/33 anonim ***** válasza:
96%

Hogy merül fel, hogy odavinnék? Alapból nem illik más lakásába kutyát vinni, pláne ha meg sem kérdezik előtte, hogy lehet-e. Kivétel persze, ha valakiről tudod, hogy nem bánja.

De azért velük kulturált stílusban közöld, ne úgy, hogy "kiváglak a kutyáddal együtt, ha idehozod".

2023. febr. 3. 19:19
 13/33 anonim ***** válasza:
84%

Én sosem értettem az ilyen aktív-agresszív kérdezőket.

Minek teszi fel a kérdést, ha utána elküld mindenkit a fenébe és közli, hogy márpedig ő kivágja a vendéget kutyástul mint macskát szarni.

Nyilván ettől értelmes ember nem viszi oda váratlanul az állatát, haverját, nagymamáját, senkijét, csak ha egyeztetett erről a vendéglátóval.

2023. febr. 3. 19:25
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
Már kérdezted nemrég.
2023. febr. 3. 19:32
 15/33 anonim ***** válasza:
73%

13. Senkit nem küldött el a fenébe, csak az álláspontját, érzelmeit közölte.

Kérdező simán megmondhatod nekik: "Figyeljetek, légy szíves ne hozzátok ide a kutyákat, mert a lakásunk sincs úgy felkészítve rá, mint a ti lakásotok, és a macskánkat sem szeretnénk már kitenni ennek, jó?"

2023. febr. 3. 19:39
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést?
2023. febr. 3. 19:41
 17/33 anonim ***** válasza:
93%
Sosem értettem mi az istennek húzgálják más nyakára a kutyájukat egyesek, pedig kutyás vagyok. A kutyám elvan míg dolgozunk, abba se rokkan bele ha egy -két órára beugrunk valakihez vendégségbe, és nem hurcolom oda. Cicás gazdihoz meg eszembe se jutna... Két helyre szoktam magammal vinni, mindkettő barát, mindkettőnek a kutyájával szoktunk közösen sétálni. Ők hozzánk is jöhetnek a kutyáikkal, HA előre le van beszélve, amúgy ők sem. Nem tudhatja az ember mikor ki van a másiknál, aki esetleg fél az idegen kutyától.
2023. febr. 3. 19:48
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Ha felmerül bennük ilyesmi, hogy vendégségbe állatot visznek, akkor benne van a pakliban, igen.

De ez ne tartson vissza. Te lakásod, te szabályaid.

2023. febr. 3. 19:51
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Én megértem. A ti lakásotok, ti döntitek el, hogy mehet-e oda kutya, vagy nem.
2023. febr. 3. 20:21
 20/33 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk gondolom ez nem csak a te lakásod, a párodé is, sőt, a leírásodból meg a stílusodból én még kinézem azt is belőled, hogy egy filléred nincs benne, az a párod lakása, de te már rendezgetsz meg szabályokat hozol létre...

A párodnak pont ugyanannyi joga van azt mondani hogy jöhetnek kutyástól, szóval nem te fogod ezt önállóan eldönteni kiscsillag.

2023. febr. 3. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!