Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám kirakni a...

Hogyan tudnám kirakni a gyerekem a lakásombol?

Figyelt kérdés

Tudom most rossz szülőnek tűnök.

De higgyétek el nem egyszerű.

Elmúlt 18 éves állandóan részegen jár haza örüljöng, veszekedik, ordibál bántja a kisebb testvéreit. Már engem is megütött elmond minden K.nak....

Az nem megoldás hogy csak kiteszem a cuccait az utcára, meg biztos őrjöngene betörné az ajtót ablakot.

Szinte már félek tőle.

Nem segít semmit itt eszik iszik alszik fürdik nem ad egy fillért se a rezsibe.

Teljesen kivagyok már idegileg.

2021. febr. 22. 07:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Apja nincs? Talán a rendőrség tudna segíteni!
2021. febr. 22. 07:16
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Rendőrséget hívsz rá, ezután -az erőszakos, agresszív magatartása, és a kisebb gyerek védelme érdekében lesz alapod kirakni. (abból ítélve hogy nem ad a rezsibe, nem tanulóról, hanem dolgozó emberről van szó, tehát már nem vagy köteles eltartani, nem te felelsz érte. )
2021. febr. 22. 07:19
 3/22 A kérdező kommentje:
1# van, de egyáltalán nem foglalkozik vele. (Régóta nem élünk együtt)
2021. febr. 22. 07:34
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Átérzem,gondodat jártam ilyen cipőben,úgy oldódót meg hogy van egy nagybátyám aki elég zord kinézetű és van pár év 10-tized börtön múltja . Megkerestem,pont kint volt és megkértem jöjjön el és beszéljen a fiammal hatot,azóta nyugi van .
2021. febr. 22. 07:37
 5/22 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos, hogy ilyen előfordul bizony a legjobb családban is.Ha rossz társaságba keveredik, bizony ezt okozza.Kell egy barátnő mellé, akit szeret.Ő meg tudná változtatni talán.Ne szólj semmit a fiadnak, főleg amikor alkoholos.A nőt mindig a szája vereti meg.Ő már felnőtt ember.Előbb-utóbb megérik a párválasztásra.A lányommal nem lehetett bírni amikor 16 éves volt.Most rendes férjezett nő.Volt gyámügy, rendőrség,nagyszülők, hogy a jó úton maradjon.Sikerült.De szálka maradtam a lelkében azóta is.Sokszor külső segítség kell, hogy befolyást tegyél a saját gyermekedre.Néha a fodrász is elég erre.
2021. febr. 22. 08:10
 6/22 anonim ***** válasza:
39%

Innentől viszont életetek végéig félelemben élhetnétek, mert mi garantálja, hogy nem vár meg a fiúcska valahol titeket, hogy bosszút álljon? A részegesek, drogosok bármire képesek.

Ezen nem segít se a rendőrség, se a testes rokonok, mert az ilyen támadás mindig azt éri, aki ki van szolgáltatva.

Szóval az erőszakos eltávolítás csak addig működik, amíg az illetőt ki nem engedik, vagy a "védelem" haza nem megy.

Gondoskodnék az önvédelemről, zárt térbe gumilövedékes revolver a jó, nyílt térbe egy gáz-riasztó vagy egy sima gázspray.

De ezek se érnek semmit lesből támadó ember ellen, szóval én tuti, hogy először a békés elküldést próbálnám meg.

2021. febr. 22. 08:18
 7/22 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, mielőtt kirúgod a lakásodból, azért nézzél bele a tükörbe. Ki nevelte ezt a gyereket ilyenné??????
2021. febr. 22. 08:30
 8/22 anonim ***** válasza:
36%

Bírom a burkolt fenyegetésre és verésre biztatást: "keress meg egy nagydarab rokont vagy ismerőst, hogy beszélgessen el vele"

Mindig a vasággyal 40 kilós gyógyegerek tanácsolják ezt, akik nem mernek kiállni magukért sem, nemhogy a családjukért, ezért vizionálnak olyan megoldást, ami nekik soha nem menne.

Más se fog odamenni verekedni meg fenyegetőzni, mert őt viszik el a yardok önbíráskodásért. Ezt a lázálmot el kell felejteni.

Kirakni se lehet csak úgy valakit, ugyanis ennek törvényi határideje van, lakáskiürítési moratórium alatt pedig nem is lehetséges.

A való életben úgy zajlik a megoldás, hogy ügyvédhez fordulunk, aki elmondja a JOGSZERŰ lehetőségeket.

Ezért fantasztikus a gyakori, itt a 40 kilós vasember is úgy érezheti, hogy ő a Jani. De tanácsot azért ne fogadjunk el tőle.

2021. febr. 22. 08:34
 9/22 anonim ***** válasza:
61%

8-as ügyvéd ?

M .Richárd kaliberűnek magyarázhat egy ügyvéd .

Bírom,az ilyen romkocsmás,szeretet rezgő túlkoros egyetemet végzeteket .

2021. febr. 22. 08:45
 10/22 anonim ***** válasza:
27%
Szóval nevelésed hatásara ilyen lesz, aztan el akarod dobni, ahelyett,hogy segítenél valahogy ezen. Mert att nem irod, hog, próbáltad, csak hogy szenvedtek
2021. febr. 22. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!