Hogyan tudnám kirakni a gyerekem a lakásombol?
Tudom most rossz szülőnek tűnök.
De higgyétek el nem egyszerű.
Elmúlt 18 éves állandóan részegen jár haza örüljöng, veszekedik, ordibál bántja a kisebb testvéreit. Már engem is megütött elmond minden K.nak....
Az nem megoldás hogy csak kiteszem a cuccait az utcára, meg biztos őrjöngene betörné az ajtót ablakot.
Szinte már félek tőle.
Nem segít semmit itt eszik iszik alszik fürdik nem ad egy fillért se a rezsibe.
Teljesen kivagyok már idegileg.
Innentől viszont életetek végéig félelemben élhetnétek, mert mi garantálja, hogy nem vár meg a fiúcska valahol titeket, hogy bosszút álljon? A részegesek, drogosok bármire képesek.
Ezen nem segít se a rendőrség, se a testes rokonok, mert az ilyen támadás mindig azt éri, aki ki van szolgáltatva.
Szóval az erőszakos eltávolítás csak addig működik, amíg az illetőt ki nem engedik, vagy a "védelem" haza nem megy.
Gondoskodnék az önvédelemről, zárt térbe gumilövedékes revolver a jó, nyílt térbe egy gáz-riasztó vagy egy sima gázspray.
De ezek se érnek semmit lesből támadó ember ellen, szóval én tuti, hogy először a békés elküldést próbálnám meg.
Bírom a burkolt fenyegetésre és verésre biztatást: "keress meg egy nagydarab rokont vagy ismerőst, hogy beszélgessen el vele"
Mindig a vasággyal 40 kilós gyógyegerek tanácsolják ezt, akik nem mernek kiállni magukért sem, nemhogy a családjukért, ezért vizionálnak olyan megoldást, ami nekik soha nem menne.
Más se fog odamenni verekedni meg fenyegetőzni, mert őt viszik el a yardok önbíráskodásért. Ezt a lázálmot el kell felejteni.
Kirakni se lehet csak úgy valakit, ugyanis ennek törvényi határideje van, lakáskiürítési moratórium alatt pedig nem is lehetséges.
A való életben úgy zajlik a megoldás, hogy ügyvédhez fordulunk, aki elmondja a JOGSZERŰ lehetőségeket.
Ezért fantasztikus a gyakori, itt a 40 kilós vasember is úgy érezheti, hogy ő a Jani. De tanácsot azért ne fogadjunk el tőle.
8-as ügyvéd ?
M .Richárd kaliberűnek magyarázhat egy ügyvéd .
Bírom,az ilyen romkocsmás,szeretet rezgő túlkoros egyetemet végzeteket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!