A párom szülei meg fognak haragudni, ha a kutyájukat kitiltom a lakásomból, ahol a párommal élünk?
1. Cicánk van.
2. Én semmilyen kutyát sem szeretek.
Ez már a 3. kérdésed, kérdező :)
Amúgy miért érdekel, hogy megsértődnek-e? Engem halálosan nem zavarna, megmondanám, hogy a kutya nem jön, kész. Problem solved. Hisztiznek, így jártak :D
Ha nem akarod, ne engedd.
Én szeretem a kutyákat, minden családtagnál (akinek van) meg is dögönyözöm őket, meg játszom velük, ha megyünk. Ettől még az én lakásomba senki nem hozhat kutyát. Van egy bölcsis meg egy kisiskolás gyerekünk, semmi szükségem kutyaszőrre a szőnyegeken, kanapékon, ágyon, ruháinkon; és nem is úgy van kialakítva a lakás, hogy "kutyabarát" legyen, mivel ugye nekünk nincs.
Egy kis 3-4 kilós szobacirkáló még hagyján, de pl sógornőméknek vizslája van, és viszik mindenhova. Hát ide nem. Viszont sosem volt ebből sértődés, se az ő részükről, se máséról.
A TE lakásod, neked kell eldönteni, mit szeretnél!
Ha megharagudnak, így jártak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!