Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom szülei meg fognak...

A párom szülei meg fognak haragudni, ha a kutyájukat kitiltom a lakásomból, ahol a párommal élünk?

Figyelt kérdés

1. Cicánk van.

2. Én semmilyen kutyát sem szeretek.

2023. febr. 3. 18:33
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
20-as semmi tulajdonjoga nincs, ezt a lakást az én családom vette, én vagyok az 1/1 arányú tulajdonos.
2023. febr. 3. 20:26
 22/33 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező jól bedobta a csontot (már megint) :D
2023. febr. 3. 20:28
 23/33 anonim ***** válasza:
94%
Ja nem akarod,hogy jöjjön a kutya a cica miatt akkor oké.Mond el nekik,hogy a macska nem bírja a kutyát retteg tőle és nem akarod elzárni a szobába hiszen,ha a cica meglátja a kutyát és menekülni kezd akkor a kutya kergetni fogja és ezt te nem akarod.Normális kutyás ember ezt megérti.
2023. febr. 3. 21:07
 24/33 anonim ***** válasza:
74%
Ha tietek a alkás akor totál egyertelmü hogy ti mondhatjatok meg.
2023. febr. 3. 21:48
 25/33 anonim ***** válasza:
91%
Egyeltalán volt róla szó, hogy vinnék a kutyát, vagy csak te gondolod így? Ha igen akkor nyilván mondtad már nekik, hogy nem jó ötlet, tehát nem értem minek kérdezed ezt? Ha meg nem is kérdezték akkor miből gondolod , hogy odaviszik majd?
2023. febr. 3. 22:50
 26/33 Darius- ***** válasza:
23%
Az van, hogy aki mas hazaban akar élni, alkalmazkodnia kell a tulaj elvarasaihoz.
2023. febr. 3. 23:18
 27/33 anonim ***** válasza:
77%
Kb háromszor volt már ez a kérdés...
2023. febr. 3. 23:55
 28/33 anonim ***** válasza:
83%

Ez már a 3. kérdésed, kérdező :)

Amúgy miért érdekel, hogy megsértődnek-e? Engem halálosan nem zavarna, megmondanám, hogy a kutya nem jön, kész. Problem solved. Hisztiznek, így jártak :D

2023. febr. 4. 09:21
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod, ne engedd.

Én szeretem a kutyákat, minden családtagnál (akinek van) meg is dögönyözöm őket, meg játszom velük, ha megyünk. Ettől még az én lakásomba senki nem hozhat kutyát. Van egy bölcsis meg egy kisiskolás gyerekünk, semmi szükségem kutyaszőrre a szőnyegeken, kanapékon, ágyon, ruháinkon; és nem is úgy van kialakítva a lakás, hogy "kutyabarát" legyen, mivel ugye nekünk nincs.

Egy kis 3-4 kilós szobacirkáló még hagyján, de pl sógornőméknek vizslája van, és viszik mindenhova. Hát ide nem. Viszont sosem volt ebből sértődés, se az ő részükről, se máséról.

2023. febr. 4. 09:53
 30/33 anonim ***** válasza:
93%

A TE lakásod, neked kell eldönteni, mit szeretnél!

Ha megharagudnak, így jártak!

2023. febr. 4. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!