Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós nem akarja visszaadni a...

Anyós nem akarja visszaadni a kislányomat? (Nem kérdés, csak hát ugye másképp nem lehet)

Figyelt kérdés
Két hete vakbél műtétem volt. Mivel a szüleim messze élnek, a férjem és az anyós látta el a fél éves kislányomat. 3.nap engedtek haza és mint általában nem viselt meg a műtét, nem fájt , nem akadályozott a seb sem semmiben. Nagyon hálás voltam hozzáteszem, hogy az anyós bevállalta a kislányt, de mivel a doki is mondta, hogy minden oké, és én is jól voltam , mentem át a kislányért anyóshoz (férjem dolgozott) . Mondtam hogy vinném haza, erre jöttek a kifogások, hogy elvan vele a gyerek, én csak pihenjek. Mondtam, hogy jól vagyok, a doki is mondta. Vinném haza a gyereket. Nem engedte. Mert hogy mi az, hogy ő vigyáz az én "kölykömre" és az a hála, hogy nem maradhat még nála pár napig a gyerek, pedig úgy szeret ott (minden nap szoktam vinni, hogy ne legyen belőle konfliktus, szóval mindig láthatja a gyereket) és amúgyis én pihenjek, mert mi van ha elájulok, vagy valami lesz velem és nem tudom a kicsit ellátni. És amúgyis, hadd "nyaraljon" már nála PÁR HETET ez a gyerek. Nagyon anyás a kislányom akart velem jönni, de az anyós lefogta a kezét ahogy nyújtózkodott felém. Mondtam, hogy jól vagyok és nyilván jobban el tudok látni a gyereket,mint ő 70 évesen és neki amúgyis jobban fárasztó. Végülis sikerült elhoznom kb 2 óra civakodàs után. Nem tudom akarom-e hogy mostanában menjen a kislány hozzá. Ti mit gondoltok?
2024. máj. 19. 08:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
28! Ha anyám is olyan lenne mint anyósom, akkor igen, rendőrt hívnék. Apámra már hívtam, mikor részegen akart jönni unokázni, én nem engedtem be a kapun ezért nekiáll ordibálni a kapu előtt.
2024. máj. 19. 21:57
 32/41 anonim ***** válasza:
93%

19 válaszolonak teljesen igaza van .

TE vagy az anya viselkedj is ugy ,ha nem akkarja oda adni anyos a gyereket akkor erėlyesen råszolsz hogy most azonal adja oda gyereket mert ha nem rendört hivsz és soha többet nem látja az unokát.

ha nem igy teszel akkor soha nem fog se tisztelni se k9molyan venni az anyos .

2024. máj. 20. 06:28
 33/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem menne hozzá többé a gyerek. Jelentsen fel, szrom le, megítélnek neki kétheti háromóra látogatást max és probléma letudva.
2024. máj. 20. 08:11
 34/41 anonim ***** válasza:
94%
Eleve oda sem adtam volna neki a picit,a férjem is tökéletesen el tudja látni. Az enyém is ennyi volt mikor anyukám hirtelen ágynak esett. Mennem kellett hozzá pár napra segíteni. Férjem vett ki szabit és el volt a kicsivel.
2024. máj. 20. 09:37
 35/41 anonim ***** válasza:
40%
De ti egyébként miért kötözködtök állandóan? Azon vagytok feszt, hogy csak azért is belekössetek a kérdezőbe, nektek nem lehet tökéleteset írni, minden kis apró részletbe beleálltok, kielemzitek, szétcincáljátok... :D Teljesen mindegy, mennyira hibás a másik fél, to AKKOR IS kihozzátok a kérdezőt hibásnak... Es ha naponta viszi a gyerekét? Ő dolga. Konfliktuskerülő. Ő dolga. Ez mentesíti BÁRMI alól az anyóst? Nem... Szóval átmehet az egész áldozathibáztatásba, már meg sem lepődök. A piros kezek is jöhetnek, tudom sokaknál betalált...
2024. máj. 20. 11:41
 36/41 anonim ***** válasza:
94%

"Nem tudom akarom-e hogy mostanában menjen a kislány hozzá. Ti mit gondoltok?

11/35 A kérdező kommentje:

Miért járnék egy komoly konfliktus után hozzá 🤦?"

Akkor ezt meg is tárgyaltad magaddal.

Veleményem, hogy én nem csináltam volna ebből 2 óra civakodást, ha én beállítok a gyerkemért, akkor 1 kávéval együtt 10 perc után viszem, és pont. A jóisten nem állít még ebben, nemhogy anyós. Többé én sem vinném hozzá. Ő jöhetne, de én nem vinném.

2024. máj. 20. 12:05
 37/41 anonim ***** válasza:
89%

"Nem értem miért kell ezekben a témakörökben folyamatosan a kâkàn is csomót találni. Mindenki kötözködik."

Akkor nem kell feltenni kérdést gyk-n, nem kell el regélni sem az esetet random vadidegeneknek, helyette normális felnőtt módjára határozottan kezeled és megoldod.

Problem solved.

Szívesen.

2024. máj. 20. 13:23
 38/41 anonim ***** válasza:
92%
Lesznek bajok még, főleg ha kölyöködnek szólítja, azért ez se semmi. Minden nap, hú jól bírod kérdező... Meg is őrültem volna minden nap menni,meg a saját szüleimhez is, nemhogy anyóshoz.
2024. máj. 20. 14:21
 39/41 anonim ***** válasza:
80%
Ha kedvesen megkéri, hadd maradhasson ott még pár napot és a gyerek is szeretné, akkor hagynám még kicsit. Ha agresszíven lépne fel velem szemben a gyerek előtt, akkor megfognám és elvinném, majd láthatja havonta egyszer….
2024. máj. 24. 09:17
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy fél évest hogy kérdezel meg és hogy válaszol, hogy az anyja helyett a mamával akar-e maradni? A kis voist már megkérdezem, de a pelenkás babát hadd ne a mama kénye-kedve rángasson.
2024. máj. 24. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!