Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós nem akarja visszaadni a...

Anyós nem akarja visszaadni a kislányomat? (Nem kérdés, csak hát ugye másképp nem lehet)

Figyelt kérdés
Két hete vakbél műtétem volt. Mivel a szüleim messze élnek, a férjem és az anyós látta el a fél éves kislányomat. 3.nap engedtek haza és mint általában nem viselt meg a műtét, nem fájt , nem akadályozott a seb sem semmiben. Nagyon hálás voltam hozzáteszem, hogy az anyós bevállalta a kislányt, de mivel a doki is mondta, hogy minden oké, és én is jól voltam , mentem át a kislányért anyóshoz (férjem dolgozott) . Mondtam hogy vinném haza, erre jöttek a kifogások, hogy elvan vele a gyerek, én csak pihenjek. Mondtam, hogy jól vagyok, a doki is mondta. Vinném haza a gyereket. Nem engedte. Mert hogy mi az, hogy ő vigyáz az én "kölykömre" és az a hála, hogy nem maradhat még nála pár napig a gyerek, pedig úgy szeret ott (minden nap szoktam vinni, hogy ne legyen belőle konfliktus, szóval mindig láthatja a gyereket) és amúgyis én pihenjek, mert mi van ha elájulok, vagy valami lesz velem és nem tudom a kicsit ellátni. És amúgyis, hadd "nyaraljon" már nála PÁR HETET ez a gyerek. Nagyon anyás a kislányom akart velem jönni, de az anyós lefogta a kezét ahogy nyújtózkodott felém. Mondtam, hogy jól vagyok és nyilván jobban el tudok látni a gyereket,mint ő 70 évesen és neki amúgyis jobban fárasztó. Végülis sikerült elhoznom kb 2 óra civakodàs után. Nem tudom akarom-e hogy mostanában menjen a kislány hozzá. Ti mit gondoltok?
2024. máj. 19. 08:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
97%

"Igaz, nálunk olyan a kapcsolat, hogy anyósom tisztában van vele, ha 10 percnél többet késik a gyerekkel rendőrt hívok."

Hát, ha ilyen kapcsolatom lenne az anyosommal, el se vihetné a ygerekwm

2024. máj. 19. 11:48
 22/41 anonim ***** válasza:
95%
De ha neked ez rendben van, minek tettél fel kérdést?
2024. máj. 19. 12:27
 23/41 anonim ***** válasza:
97%

Fél éves gyereket, nem kell minden nap a 70 éves anyósnak mutogatni.

Én nagyon keményen kijelölném a határokat.

Max. havi 1x eljöhet.

Nem kell ez a becsípődés a "legalább az egyik nagyszülőjét ismerje" dologgal.

Sok gyerek teljes érzelmi stabilitásban nő fel nagyszülők nélkül is.

2024. máj. 19. 12:30
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Jó bénan írtad ki, vagy direkt?

Mert ezzel a kérdéssel már felheccelted a népet magad ellen.

Nem jelen időben kellett volna, hogy "akarja", hanem múlt időben, hogy akarta.

Mindjárt másképp hangzik.

2024. máj. 19. 12:36
 25/41 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy azzal semmi baj nincs hogy rendszeresen viszi a nagyszulohoz.

Mi is úgy nőttünk fel hogy vagy mama jött hozzánk vagy minket vittek hozzá. Nem azért mert ingyen bébiszitter volt hanem mert mindenkinek jó volt így. És nagyon szerettünk vele lenni, azóta is jó a kapcsolatunk.

De ha a kérdező ezt kenyszernek éli meg, márpedig ha a konfliktust akarja elkerulni akkor nyilván annak éli meg, na az viszont baj. Mert ez előbb utóbb mint ahogy a mellékelt ábra mutatja konfliktust okoz. Valószínűleg voltak már jelek korábban is, ha azért vitte ennyit hogy elkerulje a konfliktust. Ez meg nem megy másképp csak ha kiall magáért vagy ha a férje megembereli magát és helyre teszi az anyját.

2024. máj. 19. 14:25
 26/41 anonim ***** válasza:
5%
21! Én sem szívesen adom oda, de anyósom egyik csókosa a gyámhatóságnál addig rendezgette a dolgokat, hogy x időnként, x időre a nagyot elviheti.
2024. máj. 19. 16:11
 27/41 anonim ***** válasza:
17%

Leleszek ugatva. De

Mi lett volna ha valóban pihizel még 1-2 napot attol nemleszrl rossz anya.

Miért mentél a gyerekét 1edül? Nem a férjeddel.

Minek viszed át mindennap? (Vagy miét viszed egyáltalán haza?)

Jó a gyerek is haza veled akart menni,akkot megfogod és viszed,nem kezdesz szájkaratéuni az anyossal.

1 megoldá van:jővőhétennotthon maradtok mind 2en!

2024. máj. 19. 16:45
 28/41 anonim ***** válasza:
73%
20as akkor nem kell odaadni neki, ilyen egyszerű. Vagy azért az énidő az kell míg anyós van a gyerekkel? Anyádra is rendőrt hívsz ha 10 percet késik? Remélem...
2024. máj. 19. 17:25
 29/41 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, na, ezért kell meghúzni a határokat, legkésőbb az állapotosság alatt, ami ha megtörtént volna, már nem lennél ilyen helyzetben! Én ott, abban a pillanatban megmondtam volna, hogy ha tovább műsorol, hívhatom ám a rendőröket és nekik kell majd elszámolni, nem a menyének meg a fiának... Remélem, ez kellően kijózanított...
2024. máj. 19. 17:52
 30/41 anonim ***** válasza:
91%

"a kislányom akart velem jönni, de az anyós lefogta a kezét ahogy nyújtózkodott felém"

Legkésőbb ezen a ponton hívtam volna a rendőrséget, és/vagy szájon vágom.

De ezek után tényleg nincs kérdés, anyóshoz nem megy a gyerek, és kész.

2024. máj. 19. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!