Rosszul esne,ha anyósotok megjegyezné fogynotok kellene?
34.
Hirtelen azt hittem a saját válaszom olvasom. : D
Nekem is beszólt a kövér, trampli, paraszt anyós a soványságomra, a szintén tökéletes formára.
Mondjuk nekem sem rosszul esett, hanem felháborodtam, hogy merészel nekem beszólni, hát nem látja saját magát? Miért nem a saját dromedár testével foglalkozik?
Egyébként meg irigy, rosszindulatú, mindenkit leszól, a kövéreket is! (nyilván, totál idióta :D), tehát a véreben van a genyaság. :D
54.
Kizárt, hogy sovány vagy 169 cm 65 kilóval.
Itt már bél, segg, comb torzul.
56.
Így van. A BMI egy elavult marhaság, szégyen, hogy még mindig használják.
Egy izmos ember BMI egyenlő lehet egy ugyanakkora kövér BMI-vel.
Testzsír/izom arány lenne a mérvadó.
57.
A hús, az az izom lenne.
Csak eufemizálják a kövéreket, "husis" jelzővel.
Pedig attól nem lesz szebb. :D
Nagyanyós jegyezte meg 1x, hogy azért felszaladt pár kg rám. Hát ja, igaza volt, nem vettem sértésnek.
Akkor már rosszabbul esett volna, ha amúgy egy dekát se híztam volna az 55 kg-os súlyomra.
Kedves nagyon buta “nincsotthontükör blablabla” emberkék!
A stresszevés, akárcsak a bulimia, egy evészavar. Nem, nem jut eszébe, hogy baj van. Nem, nem jut eszébe, hogy na megint híztam. Az jut eszébe, hogy egy újabb szelet csoki vagy plusz egy szendvics után jobban érzi magát.
Apámon 60 kiló túlsúly volt. Megmondtuk neki, hogy ez így nem lesz jó, abba kell hagynia. Mikor már én, az akkor 12 éves lánya is mondtam, elment az orvoshoz. Kiderült a cukorbaja, 1 év alatt ledobta a 60 kilót, normalizálódott a vérnyomása, a szíve, tiszta a veséje, jól érzi magát újra.
Persze lehetsz bodypositive meg húdeazéntestemhihihihi, de akkor ne csodálkozz, hogy pár év múlva szuszogni fogsz 10 méter séta után vagy 10 év múlva embóliát vagy sztrókot kapsz.
Ha tényleg fogynod kellene, tudod az okát is, akkor tessék megszüntetni vagy mérsékelni az okokat, keresni egy jobb stresszkezelő metódust és máris nem leszel ilyen hópihe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!