Rosszul esne,ha anyósotok megjegyezné fogynotok kellene?
"Kérdezte a kérdező az anyósát, hogy mi a véleménye a súlyáról? Nem. "
Nos, nem tudjuk. Lehet a téma épp az volt, ki mit akar felvenni a közelgő bulira és a kérdező azt mondta anyosnak, hogy o egy latex ruhát gondolt maganak
12, tökmindegy, akkor is kéretlenül tesz megjegyzéseket.
Vannak emberek akik arra izgulnak, hogy kövér nő latexban, ha a kicsi fia erre indul be, akkor mi van?
Én se kérdezem őt, hogy mit csinál az apósommal, mert őszintén, nem tud érdekelni 😆
A kéretlen megjegyzés rosszul esne. Ha direkt kértem volna a véleményét és úgy mondja, akkor nem. Sejtésem szerint nálatok nem ez történt.
Szerintem kib.szott nagy bunkóság más külsejére megjegyzéseket tenni.
"Minap telefonbeszelgetes folyaman anyosom elejtette, hogy "nekem meg, de ne sertodjek meg rajta, szerinte fogynom kellene kicsit..."
Tehát volt egy telefonbeszélgetés x témáról. Nagy eséllyel pletykáztak valakiről, mert a "nekem meg" ami nyilván neked meg akart lenni azt sugallja. Tehát egy "A Kati nagyon sokat lefogyott, híznia kellene, NEKED MEG, DE NE SÉRTŐDJ MEG... " simán elmegy,
Kedves Utolso. Koszonom a kiallast. En is igy gondolom, de ennek ellenere nem sertodom meg. De azert nem felejtek.
Egyszer elmondtam mar neki mi a hizasom oka, mert hat ugye ezert is puhatolozott h biztos hormonalis oka van stb..amihez megintcsak semmi koze. En stressztol hiztam.
Tobb hozzaszolast nem is nagyon varok. Koszonom.
Hallod, ha szerinte nem kényes a téma, én szívesen beszélek vele a gyerke szexuális preferenciáiról, grafikusan és részletesen, amíg elszégyelli magát.
Aztán majd rájön, hogy nem kéne a darázsfészket baseball ütővel célba venni, ha nem kész a követelményekre.
En stressztol hiztam
tehát pontosan tudod, hogy igaza van. MAjd amnikor már komoly problémákat okoz, mert nem állsz meg ennél a 10 kilónál, akkor gondolj arra, hogy volt, aki szólt, csak te lekakkintottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!