Szerintetek igazam van anyóssal szemben hogy a 3 hetes babánkat nem visszük 25 ember tömegbe?
Azert kapja az ivet mert egyelore semmin balhezik es csinalja a felesleges feszkot a csaladban.
Még ébben csak beleélveztek, de ok mar azon veszekednek az anyossal, hogy mennek e karacsonykor kajalni.
Nyilvan ha epp tulhordj es 4 napja jottek ki a korhazbol akkor nem megy. De ha elobb szul akkor 5-6-7 hetes babaval mar siman lehet menni kajalni egyet.
Elore ezen feszulni netto baromsag.
Mondhatta volna oszinten es diplomatikusan, hogy " Jaj Marika neni , hol van meg az, majd akkor kiderul mi lesz"
Latszik, hogy utalja az anyosat . Mi az, hogy meg se kerdezi hogy van ? Megis mit kene allandoan kerdezgetni mikor eppenhogycsak terhes.
Eleve vilagga kurtolni is korai, nemhogymég a karacsonyi vacsoran dramazni.
"Nem tudom miért osztjátok a kérdezőt, én pl.nem tudtam melltartós húzni, egyfolytában folyt tejem, véreztem 8 hétig, aranyerem lett, a gátsebem feszült , es baromi fáradt voltam mert 2 oránkent kelt a baba. "
Én meg 6 héttel szülés után már az osztrák nyaralónkba mentek, babával és férjjel együtt (a 6 hetes kontroll után, mikor az orvos okézott mindent). Nincs két ugyanolyan szülés és felépülés, én pl. ahogy hazajöttünk, vártam, hogy jöjjön a két legjobb barátnőm és a nagyik, mert örültem a felnőtt társaságnak, jó volt látni, ahogy az a lány, aki 3 éves korom óta a legjobb barátnőm, megfogja először a kislányomat, vagy hogy a 92 éves dédim sétál a babakocsival.
Nekünk az orvosok is azt mondták, hogy nem kell bezárkózni, "levegőhöz szoktatni". Ha van kedvem, energiám, nyugodtan menjünk vele sétálni a környékre, nyilván nem 10 kilométert kell az elején, de a napsütés, friss levegő senkinek nem fog megártani. Én a hajamat kitéptem volna, ha hetekig se ki, se be és senkit nem látok a férjemen kívül.
Valoban igazad van , evente tobb millio csecsemo hal meg mert emberek kozelebe volt par hetesen....
Ne viccelj mar. Senkit se ismerek aki bezarkozott volna. Sőt tucat anyukat aki az ujszulottel vitte a nagyobbat oviba, suliba, jatszoterre, szuloi ertekezletre , hivatalba. Pl Csiposzures 6 hetes korig, vartunk masfel orat a egy korhazba .. 😱😅
Szive joga ha nem akar az anyosaval karacsonyozni. De ne a gyerekre fogja. 😃
Az en fiamat annyira vartak a nagyszulei, nagyon szeretik. 10 napos koraban mar vittem a ahol dedi mamak es ukmama, ukpapa varta. Nem 2 orara hanem egesz hetvegere. Es eletem legjobb dobtese volt. Mert megerdemeltek, hogy ilyen picurkanak is lassak 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!