Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek igazam van anyóssa...

Szerintetek igazam van anyóssal szemben hogy a 3 hetes babánkat nem visszük 25 ember tömegbe?

Figyelt kérdés
Kisbabánk december 6 van kiírva. Akárhogy számolom ha hamarabb is születik Dec 24 akkorsem szeretnénk vinni karácsonyi vacsorára. Ott az egész család ott szokott lenni kb 25 fő. Ilyen pici korban sehova nem szeretném vinni és látogatókat két hét után szeretnénk fogadni akkoris maximum 1-2 főt egsszerre. Anyósom szerint meg igenis menni fogunk mert régen se volt ilyen meg így nem fog a gyerek immunrendszere fejlődni. Rám legyintett hogy túlzás amit gondolok majd szépen megyünk mi meg ilyeneket mondott. Egyébként soha meg nem kérdezi hogy vagyok vagy mit mondott az orvos annyit mondott csupán hogy ne hagyjam el magam mert a szüléskor majd megpusztulok. Én már nem is megyek hozzá csak a férjem. Ő azt mondja nekem ne hallgassak rá ne fogjuk vinni a picit és olyankor még nekem is pihennem kell egyszerűen csak hagyjam rá. De a család többi tagjának sógoroméknak is ezt elpanaszolta meg akárkinek aki nála van.
ápr. 25. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
65%
Mi vittük. Bevittük egy szobába, ami nem volt átjáróház, ott békésen aludt, ott szoptattam.
ápr. 25. 10:00
 12/53 anonim ***** válasza:
73%
Nov 18 született az első gyerekünk, mi mentünk vele már karácsonyozni. Persze ha nem érzed magad jól, lemondhatod, de a babát ennyire nem kell óvni.
ápr. 25. 10:15
 13/53 anonim ***** válasza:
57%

November elején született a kislányom. Koraszülöttként, 5 héttel előbb. 2,5 hétig kórházban voltunk. Simán mentünk karácsonyozni anyósomékhoz is. Jó nem volt 25-en, csak 15-en. De eszünkbe se jutott, hogy ne menjünk.

Ha éhes volt be mentem vele a kis szobába. Egyébként valaki kezében folyamatosan aludt.

ápr. 25. 10:19
 14/53 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, úgy tegyétek, ahogy nektek jó. "Kibírni" pedig nem kell semmit, magatokat nézzétek elsősorban. Lesz még éppen elég karácsony.
ápr. 25. 10:24
 15/53 anonim ***** válasza:
92%
Nincs is jobb, mint áprilisban karácsonyi terveket szövögetni és előre összebalhézni egy jelenleg 8 hetes, remélhetőleg megmaradó magzat vacsorán való részvételén. Így kell boldog életet élni, gratulálok neked is, és az egész családnak!
ápr. 25. 10:33
 16/53 anonim ***** válasza:
29%

Mindenki máshogy gondolja. Aznap mikor haza jöttünk a kórházból 3 nap után)el is mentünk anyósékhoz ott volt az összes gyereke unokái 11en voltak. Senki nem fogdozta. Majd 4hetes családon belüli esküvőre vittük polgári plusz vacsora kb 30 fő volt. Ott se fogdozta senki.

Szerintem nem kell túl félteni a babát. Ha a baba birná (nem lenne extra sírós hasfájos tudod hogy nem csak szenvedni mennétek és te amúgy birnád és szívessen mennél akkor mennyetek nyugodtan.

ápr. 25. 11:15
 17/53 anonim ***** válasza:
95%
Csatlakozom a 15-ös válaszolóhoz. Április van! Minek 8 hónappal múlva esedékes ünnepről vitázni? Senkinek sincs jobb dolga, mint április végén a karácsonyi vacsit tervezni és azon veszekedni?
ápr. 25. 11:18
 18/53 anonim ***** válasza:
90%
Egyelőre szerintem is érdemesebb lenne elengedni ezt a témát, mert piszok messze van még a karácsony. Legjobb úgy tenni, ahogy a 9-es írta, azt mondani, hogy majd meglátjuk, és majd aktuálisan úgy tesztek, ahogy az a babának és nektek a legjobb, és ahogy a körülmények is engedik. Ígéretet ne tegyetek, hogy mentek, a "majd meglátjuk" bőven elég kell legyen ahhoz, hogy lenyugodjanak a kedélyek és békén hagyjanak benneteket.
ápr. 25. 11:22
 19/53 anonim ***** válasza:
65%

Most komolyan ez a legnagyobb gondod áprilisban?!

Ha nem akarsz menni, ne menjél, de ne a babára hivatkozz, neki semmit nem árt ha elmennétek, egyszerűen utálod az anyósodat.

ápr. 25. 11:30
 20/53 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ, hogy hova kell menni. Ha város belül vagy a közelben, akkor ha jól vagyunk, nyilván átmennék hozzájuk kicsit ünnepelni, együtt lenni. Nem kell az egész napot ott tölteni.

Egyébként meg tényleg fura összeveszni valamin áprilisban, ami decemberben lesz esedékes. :D

ápr. 25. 11:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!