Szerintetek igazam van anyóssal szemben hogy a 3 hetes
babánkat nem visszük 25 ember tömegbe?
Figyelt kérdés
Kisbabánk december 6 van kiírva. Akárhogy számolom ha hamarabb is születik Dec 24 akkorsem szeretnénk vinni karácsonyi vacsorára. Ott az egész család ott szokott lenni kb 25 fő. Ilyen pici korban sehova nem szeretném vinni és látogatókat két hét után szeretnénk fogadni akkoris maximum 1-2 főt egsszerre. Anyósom szerint meg igenis menni fogunk mert régen se volt ilyen meg így nem fog a gyerek immunrendszere fejlődni. Rám legyintett hogy túlzás amit gondolok majd szépen megyünk mi meg ilyeneket mondott. Egyébként soha meg nem kérdezi hogy vagyok vagy mit mondott az orvos annyit mondott csupán hogy ne hagyjam el magam mert a szüléskor majd megpusztulok. Én már nem is megyek hozzá csak a férjem. Ő azt mondja nekem ne hallgassak rá ne fogjuk vinni a picit és olyankor még nekem is pihennem kell egyszerűen csak hagyjam rá. De a család többi tagjának sógoroméknak is ezt elpanaszolta meg akárkinek aki nála van.
Lehet, hogy morbid leszek, de ugye tudod, hogy benne van a pakliban, hogy meg sem marad a baba?! Mi a jó büdös francnak balhéztok feleslegesen? Én nem adok neked igazat, de anyósnak sem. Zsák, meg a foltja vagytok.
ápr. 25. 11:54
22/53 anonim válasza:
Aprilisban a karacsonyon balhezni ?
Ilyen idos terhesen az en anyosom meg azt sem tudta , hogy terhes vagyok 😂
Amugy en mennek.
Csutortokon jottunk haza a korhazbol penteken mar itt voltak anyosomek. 😃
Hoztak kajat , neztek a gyereket 1 orat es elmentek. Aztan 10 napos volt mikor egesz hetvegere ( 50 km) mi mentunk anyoshoz , volt csaladi ebed meg minden.
Nehany hetes babaval siman mennek karacsonyi ebedre. Megyunk , eszunk , aztan hazamegyunk. Senkinek se lesz semmi baja.
Egy ekkora baba
ápr. 25. 12:03
23/53 anonim válasza:
anyos jol mondta ne hagyd el magad .
gyereknek sem lesz baja 3 hetesen 1 órás programon.
ápr. 25. 13:43
24/53 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akartok csinálni, csak ne a babára fogd, az olyan unszimpatikus. Mi 2 hetes babával a fiam országos bajnokságára mentünk, merthogy azt nem hagyom ki, ráadásul szállason aludtunk. A babának ott jó, ahol anya van. Ennyi és nem több. Sok helyre nem akartam menni, nem mentünk, de nem a kicsire fogtam. Tök fölös ezen vitazni, meg kerülni a mamát. Ott és akkor úgy döntesz ahogy akartok. Pont.
ápr. 25. 14:02
25/53 anonim válasza:
A gyereknek ez a program annyi lesz, hogy más illatok lesznek körülötte és máshol fog aludni. Ennyi.
3 hetes volt a lányom karácsonykor, mentünk vele, sőt, még hozzánk is jöttek.
Semmi baj azzal, ha nincs kedved anyósodhoz, de ne a gyerekre fogd.
ápr. 25. 14:05
26/53 anonim válasza:
Majd zacskót húzol a babakocsira és azon keresztül nézhetik... 🙄 Most komolyan ilyen témában írsz kérdést? Nem mentek, aztán téma lezárva...
ápr. 25. 14:28
27/53 anonim válasza:
Kérdező, szerinted a 2 hetes babádnak az az 1-2 ember nem vihet oda semmit?
ápr. 25. 14:42
28/53 anonim válasza:
Ez csak akkor reális, ha az alatt a pár hét alatt karácsonyig senki se menne hozzátok, férjed is csak home officeba dolgozna és bevásárlást is neten intéznéd.
ápr. 25. 15:11
29/53 anonim válasza:
Jobb, ha tudod, rengeteg konfliktusod lesz meg a csaladdal :D hatarokat kell szabnotok majd. Mi is atestunk ezen. Nalunk az volt a fo problema, hogy hívatlanul allitott be a csalad neha. Volt is sertodes, amikor mondtuk, hogy ez igy nem. De alljatok ki magatokert es csinaljatok ugy, ahogy nektek jo. Attol, hogy paran irjak, hogy ok igy ugy amugy, ha te nem akarod, akkor nem csinalod, ennyi.
ápr. 25. 15:26
30/53 anonim válasza:
29es, oké, de akkor meg nem kell megsértődni, hogy a család is határokat szab, és nem vigyáznak a gyerekre hogy anyuci kikapcsolódjon apucival.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!