Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nekünk kéne megtennünk az...

Nekünk kéne megtennünk az első lépést anyósom felé?

Figyelt kérdés

Az anyósom két naponta, de volt, hogy napi szinten hozzánk járt. Ezért beszéltünk vele, hogy ez így nem jó, és radukálja heti 1 alkalomra a látogatásait, szombat délutánonként 1-2 óra hosszára szívesen látjk, a hét többi nap viszont nem. Erre felháborodott és azt mondta, hogy ő soha többet nem jön. Az első hét úgy telt el, hogy nem jött és nem is beszéltünk. A második héten már nagyon kérdezgette a kisfiunk, hogy hol s nagyi, ezért írtam neki egy üzenetet, hogy akkor szombaton várjuk ebédre. Azt írta vissza, hogy ő nem jön többet. A következő héten megint nem beszélünk, és nem is jött, de most már folyton sír érte a gyerek.

Most írjunk neki, hogy akkor elmennénk hozzá mi a gyerekkel, vagy találjunk ki valamit a fiunknak és hagyjuk a francba duzzogni magában?

ápr. 6. 14:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
37%

Nem ertem, mit nem lehet azon erteni, hogy nem pofatlankodok oda valakihez minden aldott nap.

Mit kell ezen megsertodni? Unintelligens a no.

Tudomasul kellett volna vennie, hogy sok, felnott ember, ennyit meg lehet erteni, ritkabban menni es kesz. 60-70 eves ember ne onerzeteskedjen, felnott, vegye tudomasul, nincs ezen mit sertodni, ez nem a szemelye ellen szol. Sajat anyam se jojjon minden nap.

Kérdező, ez itt most arrol szol, hogy ki birja tovabb cernaval. En annyit mondanek, szeretettel varjatok a hetvegeken. Kesz. A gyerek fogyelmet folyamatosan elterelnem hetvegente, allatkert stb. Majd eszre veszi magat az anyos.

ápr. 11. 00:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem értetted, amit írtam, 20-as. (18)
ápr. 14. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!