Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Első találkozás a szüleivel!...

Első találkozás a szüleivel! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Jövőhét hétvégén megyek bemutatkozni a barátom szüleinek. 2 hónapja vagyunk együtt, van egy közös múltunk is. Én úgy érzem a szülei nem igazán kedvelnek, bár a barátom nem így gondolja. Az lenne a kérdésem hogyan készüljek fel erre a napra? Alapvetően szorongom ilyen helyzetben, a megfelelési kényszer most is beütött. Ajándékra arra gondoltam viszek nekik egy kis csokit, bort, gyertyát és valami finomságot egy doboz "szerűségben" és kidekorálom. Szerintetek? 17/L.
2023. márc. 31. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
ha nekem bort hozna egy 17 éves, akit ráadásul nem is kedvelek, tuti azt szűrném le belőle, hogy még a korával is csalt...
2023. márc. 31. 16:12
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem, 1-esnek mi baja a borral.

Férfinak az teljesen jó ajándék. Alapvetően jók, amiket írtál ötletként.

Azt nem értem, mi az, hogy "van egy közös múltunk is".

És miből gondolod, hogy a szülei nem kedvelnek?

Szépen legyél felöltözve és viselkedj udvariasan. Ennél többet nem lehet és nem is érdemes tenni. Ha hibát akarnak benned találni, úgyis fognak. De remélhetőleg szeretettel fogadnak majd.

2023. márc. 31. 16:20
 3/15 A kérdező kommentje:
A barátom mesélte hogy az édesanyja szeret borozni, azért gondoltam azt hogy jó lenne. :( A közös múlt annyit jelent, hogy 2022 nyarán kavartunk 3 hónapot, de mentálisan nem álltam készen egy egészséges kapcsolatra és elhagytam. Ezért nem kedvelnek a szülők.
2023. márc. 31. 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Eszerint akkor is találkoztál velük?

Különben, ha nem valami aljas módon léptél le és nem taszítottad búskomorságba a barátodat, akkor egy szülő (legalábbis én) ezen nem akadna fönn. Azt gondolnám, hogy a fiam tudja, neki mi a jó, nem kell helyette nekem eldöntenem ezt. Ha ő boldog a lánnyal, én mit kekeckedjek?

2023. márc. 31. 16:39
 5/15 anonim ***** válasza:
17%

Nem értem, 1-esnek mi baja a borral.

Az, hogy 17 évesen ne vegyen bort.

2023. márc. 31. 16:42
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Szeret borozgatni, ez kb úgy jött le, hogy alkoholistának tartja az anyját :D

Egek...Ez is jó: a kavargatásra készen álltál mentálisan, de egy kapcsolatra nem? Biztos jó ötlet volt újrakezdeni, és megismerni a szülőket? Miért nem a barátodat kérdezed, mit vigyél nekik?

Nagyon gyerekek vagytok még. Ha ilyen erős a megfelelési kényszered, előbb fel kéne nőnöd, esetleg egy pszichológussal beszélgetni, mert ezen dolgozni kell.

2023. márc. 31. 16:48
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Vigyél virágot, édességet stb.
2023. márc. 31. 17:11
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Én most sem gondolom, hogy készen állsz.
2023. márc. 31. 21:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat,de szerintem ez a gyertya,bőr,csoki és kidekorált doboz nagyon gyerekes.A csoki,bőr oké hiszen az el fog fogyni tekintve,hogy szeretik a bőrt meg az édességet,de ez a kidekorált doboz nagyon gyerekes.Ha normális módon szakítottatok és a fiúnak nem lett ebből baja akkor teljesen rendben van a dolog,de ha nem így történt akkor elhiszem,hogy nem kedvelnek.Próbálj meg nem ideges,feszült lenni.Ha kérdéseket tesznek fel akkor értelmesen válaszolj és próbálj a beszélgetésekbe csatlakozni.
2023. márc. 31. 21:57
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vinnék semmit. Soha nem is vittem ilyen esetben és siha nem volt ez probléma.
2023. ápr. 1. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!