Első találkozás a szüleivel! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Jövőhét hétvégén megyek bemutatkozni a barátom szüleinek. 2 hónapja vagyunk együtt, van egy közös múltunk is. Én úgy érzem a szülei nem igazán kedvelnek, bár a barátom nem így gondolja. Az lenne a kérdésem hogyan készüljek fel erre a napra? Alapvetően szorongom ilyen helyzetben, a megfelelési kényszer most is beütött. Ajándékra arra gondoltam viszek nekik egy kis csokit, bort, gyertyát és valami finomságot egy doboz "szerűségben" és kidekorálom. Szerintetek? 17/L.2023. márc. 31. 16:11
11/15 NTBS válasza:
Bor, édesség, virág. Mindegyik jó.
12/15 anonim válasza:
Lányos apa vagyok. Egy éve van együtt a barátjával. 3 hónap együttjárás után jött el bemutatkozni a srác. Rá egy hétre a lányom is vizitált a szülőknél. Én egy üveg bort, egy doboz Raffaellot és egy fehér rózsát csomagoltak a lányoknak. Nem kell ezt túlreagálni.
13/15 anonim válasza:
12-es teljesen jókat írt.
Idióták, akik lepontozták.
14/15 anonim válasza:
13# Minek kéne egy rakás ajándékot vinni? Ez egy szimpla első látogatás. Ki tudja semeddig nem tart a kapcsolat.
Ha meg együtt maradnak lesz ideje vinni ezt azt.
Ezért lett lepontozva.
15/15 anonim válasza:
*bor.Bocsánat csak a telefon automatikusan javította a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!