Anyósomat miért zavarja ez?
Az én szüleimnek az elmúlt pár évben egy sikeres befektetés után több bevételük lett. Jóval több mindenre telik.
Nagyon sokat segítenek is nekünk. Mi mind a ketten dolgozunk a férjemmel, de átlagos életet élünk.
Azóta a szüleim segítettek felújításban, pénzzel is támogatnak. Évente mikor mennek utazni 4-5* elvisznek minket is a férjemmel és a gyerekeinkkel magukkal. Elég sok helyen voltunk az elmúlt időszakban.
Most is tervezünk menni 2 hónap múlva egy hosszabb útra. Anyósomnak már említette a férjem (egyébként jóban vagyunk velük), de megint be szólt, hogy na már megint mentek. És ez milyen gáz, hogy ennyit utaztok meg, hogy anyámékon élősködünk.
Elegem van már ebből, hogy folyamatosan be szólogat, mindent lehúz. Ő persze az országhatárt se hagyja el, mert imád otthon lenni. És nem érti meg, hogy nem mindenki ilyen. Nem tudom miért zavarja ez.
Nem valaki fizet. Hanem a szüleim. A szüleim segítik az életünket amiért nem lehetek elég hálás.
Csodálatos szülők voltak mindig is.
20!
Szerintem kérdezőék nem "ráálltak", hanem elfogadják, amíg kapják, és nyilván tudomásul vennék azt is, ha nem vinnék őket többször.
Amit te írsz, az alapján a kerdező és a férje egyből becserkésznének egy másik idősebb házaspárt az anyagi javakért, ha a szülők nem akarnák/tudnák vinni őket többször 🙂
(Ja, és az is lehet, hogy a szülőknek is származik némi előnye a közös útból, mondjuk a fiatalok talpresettebbek, jobban beszélnek angolul stb., ami egy ilyen távoli úticélnál nagyon jól tud jönni, így végülis mindenki profitál ebből a helyzetből.)
A férjemnek nem gáz, nem éli meg rosszul. Az elején volt ebből pár beszélgetésünk, de ezt mindenki elkezdte normálisan fogadni. A szüleim örömmel és szívből visznek minket. Élvezzük a közösen töltött időt. Mindenki élményeket gyűjt. És igen #23-as kicsit idegenvezető szerepet is játszunk. Anyukámmal közösen nézzük ki mindig jó előre, hogy hova megyünk miket nézünk meg. És én szoktam általában angolul beszélni.
És ha nem vinnének minket többször mert nem telne már rá akkor se lenne semmi.
De a szeretetet miért kéne anyagi javakban mérni?
Egyébként nem ez volt a kérdés e, hogy ki hányszor menne el. Te lehet csak egyszer mennél, mi megyünk ha elhívnak :) és egy másodpercig se érezzük emiatt rosszul magunkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!